Kacperex Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam, jutro mam zamiar zamówić taki o to zestaw http://www.morele.net/inventory/info/6cJ9dF/, czy wszystko ze sobą będzie pasować ? Do tego dojedzie jeszcze dysk hdd lub dołożę do ssd ale to już mniejsza z tym. Kartka graficzna będzie od Gigabyte G1 w innym sklepie w takiej samej cenie ( wrzuciłem tak tylko to inno3d poglądowo ) . Nic o nic nie będzie haczyć ? Jedno małe pytanko techniczne, czy jakość dźwięku po podłączeniu do przedniego panelu będzie taka sama jak z tyłu i czy jednocześnie będę mógł mieć podłączone słuchawki i głośniki ( oczywiście nie będę słuchał na raz z tego i z tego ) ? Sory ale w ogóle nie wiem jak to z tym jest . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Ja na twoim miejscu wzialbym ktores chlodzenie od thermalright ze wzgledu na lepszy(jeden z najlepszych wentylatorow) macho/true spirit. Obudowe wymien na define s . Jest o wiele lepiej przemyslana i lepsza jakosciowo od spc. Z gory mowie ze kontroler obrotow jest ci zupelnie zbedny z ta plyta glowna. Wzialbym tez ssd 256gb. Ostatnio ktorys od samsunga jest tanio. Zaraz ktos ci pewnie nazwe podrzuci. Wrzuciles do koszyka 2 chlodzenia na cpu. Na morelach jest tez promocja na kosci ram corsair 3000mhz cl15 http://m.morele.net/news/details/2297 Do takiego pc warto byloby kupic monitor 120hz, np. Xl2411z lub lg 24gm77-b. Co do jakosci dzwieku na przednim panelu to jest ona nieznacznie gorsza. Domyslnie w sterownikach mozesz ustawiac przedni panel aby byl wyciszony, sluzyl do komunikacji lub wyciszal tyl i odtwarzal dzwiek poprzez przednie gniazda lub dzwiek w obu naraz. W rejestrze mozesz zmienic dowolne gniazdo z tylu na sluchawkowe i wtedy odtwarza w sluchawkach i glosnikach (oba wpiete z tylu) jednoczesnie, ale wtedy rozpoznawane sa jako jedno urzadzenie i nie da sie rozdzielic sluchawek aby sluzyly tylko do komunikacji(do tego potrzebny jest przedni panel). http://www.reaper-x.com/2012/02/13/how-to-remap-retasking-realtek-onboard-jacks-ports/ Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperex Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Super dzięki za rady ☺ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Strasznie bidnie wygląda ten SSD w tym zestawie. Wskazany jakiś 240-256GB, Np Samsung EVO 850, MX200, BX100, Sundisk Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperex Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak macię racje, dołożę do bx100 250 GB w jednym sklepie za 339 bodajże także opłaca się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...