paw565 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam! Potrzebuję jakiejś taryfy na kartę. Obecnie jestem w t-mobile i nie polecam. Czego potrzebuję? Jak najwięcej internetu, min. 2gb. Ile mogę zapłacić? Max 20zł. Z góry thx. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Sam internet czy też rozmowy? W play masz 10GB za 10zł + w zależności od taryfy musisz doładować parę zł żeby przedłużyć ważność konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 W ogóle nie gadam i nie smsuję. Internet najważniejszy. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Jak interesuje Cię tylko internet, to weź Orange Free na kartę. Najlepiej ładować jednorazowo 50zł, masz wtedy ponad 15GB pakietu do wykorzystania i 50zł do wydzwonienia/smsowania przez 3 miesiące (konto ważne rok), jednak ta oferta ma bardzo mało usług dodatkowych. Swoją drogą zauważyłem, że w pobliżu mojego miejsca zamieszkania, największe kolejki są zawsze w salonach Orange, więc jeśli u Ciebie jest podobnie i gdybyś chciał coś u nich załatwić, to trzeba uzbroić się w cierpliwość lub wydać parę złotych na infolinię, gdzie nie zawsze da się wszystko załatwić. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez 410N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Już przyszedł starter z virgin. Pomóżcie z aktywacją. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Wszystko chodzi super. Do zamknięcia. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...