mrinek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. Mam otóż taki problem, że podczas rozmawiania na TeamSpeaku, albo na czacie głosowym w grze mikrofon zaczyna buczeć/brzęczeć/"pierdzieć". Podczas przeglądania internetu zdarza się to sporadycznie ale gdy zacznę grać w jakąkolwiek grę dzieje się to coraz częściej. Słuchawki wymieniałem już 2 razy, podłączałem do różnych portów USB z przodu i z tyłu(także do 3.0), przeinstalowywałem sterowniki, system, przeczepiałem na płycie głównej wtyczki pod inne wejścia(nie wiem jak to dokładnie określić). Nie wiem czy jest to wina płyty, zasilacza czy czegokolwiek i czy w ogóle jest na to jakieś rozwiązanie które nie zaczyna się na "ser" a kończy na "wis". Mam nadzieję, że ktoś zna rozwiązanie. Płyta główna: MSI H97M-G43 Zasilacz: Antec VP 500W Słuchawki: Natec Genesis HM67X Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrinek Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 umm refresz :D? Ma ktoś jakikolwiek pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...