AiXen Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Wczoraj instalowałem nowy system, po całkowitym formacie. Wszystkie sterowniki zainstalowałem. Spędziłem przy komputerze praktycznie cały dzień, wszystko bezproblemowo działało. Dzisiaj rano również nie było problemów, dopiero od kilku godzin komputer zaczyna się wieszać, dosłownie po 5 minutach z zegarkiem w ręku. Co już zrobiłem: -Dysk przetestowany, sprawny HDDlife, chkdsk itp. -Wirusów brak -Komputer przeczyszczony CCleanerm -temperatury w normie W trybie awaryjnym wszystko funkcjonuje tak jak należy. W zasadzie to nawet przez te 4 minuty komputer działa bez zarzutów. Mam dwa monitory i gdy na lewy przeniosę jakiś program, to on działa nawet jak się komputer zawiesi. Po prawej mam pulpit i wystarczy, że odświeżę to kursor zmienia kształt na okrąg, a po lewej mogę dalej pracować. Tak samo teraz, przeglądarkę mam na lewym monitorze i piszę ten temat, gdzie już na prawym monitorze nie mogę nic zrobić. Chyba, że włączę jakiś program wcześniej, mogę grać, ale jak już wyłączę grę to jest problem. Jeszcze przed formatem wszystko sprawnie działało, system mam taki sam jak wcześniej. Specyfikacja pod moim opisem. Wyłączyć komputera również nie mogę, zawiesza się po zniknięciu wszystkich ikon z pulpitu. Może coś z explorer.exe? W jaki sposób mogło dość do jego uszkodzenia? Wszelka pomoc mile widziana :). Edytowane 31 Stycznia 2016 przez AiXen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...