HammerPL Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam podczas montażu płyty głównej stało się dziwna rzeczy jak mocowałem płytę śrubkami nagle 2 kołki dystansowe wyszły z obudowy i teraz moja płyta główna wygląda tak śruba płyta kołek jak wyjąc ten kołek z śrubą z tej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktawian Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Wykręć wszystkie śruby, te co wychodzą z kołkami wykręć z kołkami, następnie wyjmij płytę, złap kombinerkami za kołek i wykręć śrubę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HammerPL Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie zniszczę płyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 To kolego zależy tylko od ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktawian Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Trzymasz z jednej strony kombinerkami kołek żeby się nie kręcił a z drugiej kręcisz śrubokrętem. Lepiej już nie umiem Ci wytłumaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitras Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam podczas montażu płyty głównej stało się dziwna rzeczy jak mocowałem płytę śrubkami nagle 2 kołki dystansowe wyszły z obudowy i teraz moja płyta główna wygląda tak śruba płyta kołek jak wyjąc ten kołek z śrubą z tej płyty Mialem to samo. Niestety moja wina bo bralem jakis kolek ze starych zapasow a nie sprawdzilem rodzaju gwintu.Zestaw kombinerki + srubokret nie dal rady i skonczylo sie na mozolnym pilowaniu srubki minibrzeszczotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...