gienq Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Cześć wszystkim, jestem tu nowy i od razu mówię o co chodzi. Aktualnie używam iPhone 5s, telefon jako tako jest w porządku. Tyle że: - żeby coś wrzucić na telefon, muszę odpalać iTunes, co mnie niesamowicie irytuje - potrzebny jest specjalny kabelek, nie wspominając że spooooro kosztuje (8 dych za półmetrowy zamiennik - wiem bo musiałem kupić) - głupi dzwonek może mieć maks. 40 sekund - LOL - nie da się wysyłać plików przez bluetooth na telefon z innym systemem - muszę wysyłać w mailu I tak dalej... Owszem, jest bardzo szybki, elegancki, dopracowany. Dobrze mi się korzysta z jego klienta pocztowego. Ale to nie jest to.... no i nie mam Macbooka, więc posiadanie ajfona z Windowsem jest trochę pokraczne. Wiadomo, to się może sprawdzić w 90%. Ale mnie boli te 10 :/ Dlatego szukam nowego telefonu, głównie do biznesu, czyli mnóstwo maili, podróży (mapy), dokumentów Office, pdf-ów. Zależy mi na bardzo dobrym wyświetlaczu (do 5 cali, 5 z kawałkiem), aparacie (trzeba czasem strzelić fotkę dokumentu), a jeśli chodzi o bebechy to minimum 2 GB RAM. Nie ma dla mnie znaczenia czy bateria jest wymienna. Nie musi mieć slotu na kartę pamięci i nie musi być DUAL SIM. LTE to mus. Powinien być solidny, dobrze wykonany. Byłoby fajnie, gdyby telefon miał porządne wsparcie producenta, to znaczy zapewnione aktualizacje przez następne 2 lata. Może być Windows Mobile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Do 5 cali masz Xperie Z5 Compact. Powyżej 5 cali tak naprawę wybór masz ogromny bo wszystkie flagowe modele 2015. Osobiście wstrzymałbym się jeszcze z 2-3 miesiące z zakupem bo nadchodzą nowe flagowce. Edytowane 5 Lutego 2016 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambasador marki Samsung Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Samsung Galaxy S6 edge posiada zarówno wyświetlacz 5.1 cala jak i bardzo szybki ośmiordzeniowy procesor. Dodatkowo 3 GB RAM zapewnia sprawną pracę we wszystkich aplikacjach. Atutem S6 edge jest rewelacyjny aparat fotograficzny CMOS 16.0 Mpix. Warto dodać, że istnieje również możliwość nagrywania filmów UHD 4K (3840 x 2160), 30 klatek/sekundę. 32 GB pamięci wewnętrznej powinna wystarczyć do zapisu zarówno filmów, zdjęć jak i dokumentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Może też być Sony Xperia Z5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...