Kruchyy95 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam zakupiłem mój pierwszy dysk ssd i chciałbym zainstalować na nim system, tylko ze przed tym chciałbym sformatowac stary(za dużo smieci), czyli standardowy format i po prostu instalacja systemu tylko ze na nowym dysku, tylko ze nie mam pewności czy wykryje mi ssd po formacie, musze go jakoś przygotować?(po podłączeniu nic nie ustawiałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 odłacz stary i zainstaluj na ssdeku system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Podpinasz ssd, startujesz instalator z płyty/pendriwe i instalujesz OS. Na czas instalacji OS na ssd odłącz z kompa pozostałe dyski. Lepiej najpierw zainstaluj system na ssd, następnie sformatuj sobie hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Wykonaj nowoczesną instalację z pendrive w trybie UEFI. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 @Up To bez różnicy ;) Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchyy95 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Zrobiłem tak jak Klaus napisał, dzięki za pomoc, mozna zamknąć temat :) Edytowane 7 Lutego 2016 przez Kruchyy95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...