pl00b00 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ostatnio mecze sie z zakladkami opery. chcialem zrobic sobie wkoncu porzadek ale nie moge go do konca doprowdzic, poniewarz nie wiem jak zrobic, zeby w zakladkach foldery i "skroty" dalo sie ustawic recznie, a nie zeby program je ustawial. chcialem ustawic optymalnie tzn. te wyrzej co czesciej klikam, a te co rzadziej nizej. ale nie daje rady tego zrobic. nawet jak w menadrzeze zakladek wybiore opcje segrguj wg kolejnosci autora, to w menadrzeze jest dobrze, ale jak wroce spowrotem do zakladek to kolejnosc jest jak program chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Po co sie meczyc zainstaluj se MozillePL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 a to mnie tyko oswec czy w mozilli da sie tak robic ??? bo ja dale nie moge tego znalezc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Oczywiscie ze mozna dowolnie edytowac zakladki. Jak nie wierzysz sprawdz www.mozillapl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 pl00b00: Sprawdz Opere 7.20 Beta 1 U mnie dziala to co piszesz poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Oczywiscie ze mozna dowolnie edytowac zakladki. Jak nie wierzysz sprawdz www.mozillapl.orgsorki zle sie wyslowilem. pytalem sie czy w mozilli sie tak da, a drugie odnosio sie, ze w operze dalej tego nie moge znalezc. co do wersji to mam Wersja 7.11 Kompilacja 2887 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Odkopuje topika ! ;) Mam pytanie nie, a nowego tematu szkoda... Gdzie Opera (7.20) przechowuje adresy z zakładek, w jakim katalogu/pliku(plikach) :?: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Pomoc > O Operze Tam masz ścieżki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Pomoc > O Operze Tam masz ścieżki. BIG Thx :wink: nie wpadłem żeby tam zajrzeć, natomiast bardzo skrupulatnie przejrzałem całe 'program filesopera' :wink: Jeszcze raz dzięki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...