Tomas Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Do ilu Hz mozna podkrecic mysz PS/2 (chodzi o czulosc myszy, ang. mouse rate) i czym to wykonac? Czy chodzi tu o PS2 Rate? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Cytat Do ilu Hz mozna podkrecic mysz PS/2 (chodzi o czulosc myszy, ang. mouse rate) i czym to wykonac? Czy chodzi tu o PS2 Rate? :wink:Tak to dobry programik Jezeli sie nie da to wylacz auto detect. A potem w mouserate sprawdz czy sie udalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Do ilu Hz mozna podkrecic mysz PS/2 (chodzi o czulosc myszy, ang. mouse rate) i czym to wykonac? Czy chodzi tu o PS2 Rate? :wink:Tak to dobry programik Jezeli sie nie da to wylacz auto detect. A potem w mouserate sprawdz czy sie udalo. Generalnie myszy pod USB są czulsze tzn wiecej razy na sekundę spawdzają położenie rolki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Cytat Generalnie myszy pod USB są czulsze tzn wiecej razy na sekundę spawdzają położenie rolkiMyszy na USB maja odswierzanie standardowe 120hz Jezeli nie podciagniesz zadnym programem to tyle zostanie. Ja mam mouseware i podciagam zwykla PS2 do 200hz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A można podciągnąć tak czułość myszy optycznej na usb ? Czasem czuje brak precyzji w Q3 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Cytat A można podciągnąć tak czułość myszy optycznej na usb ? Czasem czuje brak precyzji w Q3 :twisted:Grasz na opycznej w q3 ? Ponoc nie sa polecane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Na filmie z Euro Cup w Q3 i CS widziałem ,że wszyscy grali na optycznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 a skąd ja taki program wezmę? jest gdziś na polskim serwerze? please jakiś link, bo nie moge nic znalesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Cytat a skąd ja taki program wezmę? jest gdziś na polskim serwerze? please jakiś link, bo nie moge nic znalesc. Zapodaj adres e-mail to Ci tego PS2rate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Jak masz mysz Logitecha to sciagnij najnowszy Mouseware ze strony producenta. Tam to ustawisz. Nie wiem czy pójdzie ten MouseWare na myszach innych firm bo jeszcze nie próbowałem, ale powinien pójść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...