tyrionn Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Witam! Mam pytanie czy można jakoś sprawdzić klucz windows? Znajomy mówi, że ma 2 wolne klucze (dostał jakiś czas temu w pracy czy tam na studiach) i może mi jeden oddać. Z tym, że będę dopiero składać komputer i jeśli będę miał klucz to kasę, którą musiałbym wpakować w system zainwestowałbym w lepsze podzespoły. Dlatego chciałbym jakoś sprawdzić czy ten klucz co ma znojomy jest ok i będzie mi śmigać. Czy jest to jakoś możliwe? Edytowane 14 Lutego 2016 przez tyrionn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Równie dobrze możesz zainstalować pirata. Tego typu klucze są wydawane tylko do wykorzystania w określonym celu i w razie kontroli będziesz miał problem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Pewnie to klucze OEM, które odzyskał z zepsutych laptopów itp... Są one legalne tylko i wyłącznie ze sprzętem, na którym były bazowo zainstalowane. Jak YogiCK napisał - odpuść sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...