caymann Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam, mam problem z transferem wifi, mam łącze 70mbps i taką prędkość osiąga po kablu, natomiast wifi maksymalnie 30mbps, mimo tego, laptop i telefon jest zaraz koło routera. Mieszkam w domu więc pasmo kanałów nie jest zatłoczone. Router Tp-Link WR841N Czy jest to wina starego routera i wymiana na nowszy rozwiąże problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Zacznij od karty wifi którą masz. Na innych kartach jest to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caymann Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Tak samo, taka sama prędkość jest na laptopie, telefonie i tablecie Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 A testy z pominięciem Routera robiłeś ? Zainteresuj się wartością MTU ( zmniejsz /zwiększ ) czasami to jest przyczyną.. A i pod lanem też testy zrób ( wykluczymy wtedy radio ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...