Rafał Kopczyński Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam, od dłuższego czasu mam takie dziwne zjawisko na w sumie paru różnych komputerach. Otóż podczas wyłączania komputera/laptopa, niezależnie czy miał na pokładzie windows'a 10 czy 7, nie zawsze komputer w 100% się wyłącza. Dalej świecą się światełka itp, coś tam dalej na MOBO pracuje. Tak jak wspomniałem, dzieje się to u mnie niezależnie od sprzętu jak i systemu, praktycznie na każdym kompie w domu, ostatnio również na moim laptopie, a także na nowo zakupionym pececie. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Jest to o tyle wkurzające, że trzeba chwilę poczekać, bo nie wiadomo kiedy sprzęt można "na siłę" wyłączyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razziel Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Na mobo? Możesz wentyl od psu? Niektóre PSU mają włączone wentyle aby odprowadzić ciepło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Kopczyński Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Na mobo? Możesz wentyl od psu? Niektóre PSU mają włączone wentyle aby odprowadzić ciepło... Nowy PC ma MOBO MSI Gaming 3 pod skylake, stary też jakiś stary MSI, a laptopy to cholera wie... Co do zasilacza... Na pewno zasilacz? To samo zjawisko występuje mi na 3 różnych urządzeniach, a każde z nich ma zupełnie inną specyfikację O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...