lg323 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Witam Borykam się z pewnym problemem mojej karty graficznej. Nie dawno zakupiłem nową kartę Gtx 750 ti od Msi werjsa OC ponieważ stara już nie dawała rady z nowszymi tytułami gier ;d Od samego początku już miałem problemy, gdy wszedłem do cs:go zacząłem miewać takie małe ścinki. Na początku myślałem że są na 100% powodowane przez łączę ale jednak nie. Temperatury wszystkich podzespołów są w normie. Sterowniki posiadam aktualne. Próbowałem zmniejszyć taktowanie karty ale nic nie pomogło. Wczoraj podpiąłem starą kartę Gt 620 i wszystko ładnie śmigało, 0 ścinek... specyfikacja CPU: Amd FX-4350 (podkręcony do 4,7Ghz) GPU: Gtx 750 ti RAM: 2 x 4GB (1600MHz) MOBO: ASRock 980DE3/U3S3 R2.0 ZASILACZ: Antec 500w DYSK TWARDY: WDC WD5000 AVDS Czy karta może być uszkodzona? Edytowane 17 Lutego 2016 przez lg323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razziel Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 zacznij zbierać logi po odpaleniu CS obciążenie cpu, gpu, ram, wykorzystanie vram i temperatury podzespołów wtedy można czegoś szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lg323 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Dobrze a więc tak zrobię. Zapomniałem dodać że w cs'ie na botach 0 ścinek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Trochę odkopię, bo CS:GO u mnie na I3 + 750Ti jest cudwonie grywalne. Odkręć CPU do nominału i zagraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Daj screena z programu cristaldiskinfo i przetestuj ramy memtest86+ Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerfulpk Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Proponuje wyłączyć thermal throttling w biosie. Edytowane 14 Marca 2016 przez powerfulpk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 A ja proponuje przestan pier##ic glupoty na forum i portalu w komentach. Do autora. Wyczysc stery po karcie za pomoca DDU i po restarcie na nowo wgraj (daj niestandardowa instalacje i bez 3d vision, experience). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...