bastek571 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Cześć wszystkim!Jestem studentem Uniwersytetu Wrocławskiego i właśnie jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat gier komputerowych/graczy.Potrzebuję i proszę o Waszą pomoc Otóż muszę zebrać +/- 120 ankiet. Pomyślałem, że to będzie dobre miejsce na poszukanie wsparcia.Jest to ankieta otwarta, lecz nie zajmuje dużo czasu, a i tematyka, zdaje mi się, jest przyjemna. Dla każdego kto znajdzie czas i chęć niesienia pomocy mega wdzięczność. Jeżeli macie grających kumpli/znajomych/rodzinę również mega dzięki za podesłanie im ankiety http://mysurveylab.com/pageTag/SurveyCampaign/cId/9d64768547afb7997222868d69cbb6f5c87391dc7/ Raz jeszcze podziękowania i ukłony w stronę chętnych, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Masz ode mnie jedną dodatkową odpowiedź - Jacy są gracze? - Leniwi... Za dużo do wpisywania w tej ankiecie, jak by było do wyboru to bym chętnie uzupełnił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Ankieta jest źle skonstruowana. Będzie bardzo niewdzięczna do późniejszej analizy statystycznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek571 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Hej, dzięki Wam za zainteresowanie i podzielenie się opiniami :) Co do ankiety, to główny nacisk kładę na analizę komunikacji, a nie konkretne, suche fakty :) Ankieta konsultowana z promotorem, dlatego zapewniam że nie marnuje ona Waszego czasu i co więcej jest mi wielce pomocna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Szczerze to po obejrzeniu pytan z drugiej strony i mistrzowskim pytaniu co inni sadza o grach zamknalem ankiete. Przeredaguj ta ankiete, bo malo kto bedzie chcial to wypelnic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek571 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Szczerze to po obejrzeniu pytan z drugiej strony i mistrzowskim pytaniu co inni sadza o grach zamknalem ankiete. Przeredaguj ta ankiete, bo malo kto bedzie chcial to wypelnic. Dzięki i tak za poświęcenie czasu :) Ankieta jednakże musi mieć taką formę jaką ma, a i pytania są adekwatne do badanego tematu :) Jenakże raz jeszcze dzięki za Twoje zainteresowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Ten twój promotor jakiś nieogarnięty chyba "co inni sądzą o grach" pozbawione jest przecież logiki. Wystarczy ci pytanie co ja o nich myślę, a jak zestawisz odpowiedzi w ankiecie to masz odpowiedź na to co inni myślą o grach, ale to tylko moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek571 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Ten twój promotor jakiś nieogarnięty chyba "co inni sądzą o grach" pozbawione jest przecież logiki. Wystarczy ci pytanie co ja o nich myślę, a jak zestawisz odpowiedzi w ankiecie to masz odpowiedź na to co inni myślą o grach, ale to tylko moje zdanie. Cóż mi jako studentowi pozostaje wierzyć w słuszność nauczonych metod badawczych oraz zdania promotora, a co do Twojej opinii to dzięki, że zechciałeś się nią podzielić - pomoże mi to w przyszłości w opracowywaniu ankiet być może bardziej przyjaznych i przejrzystych dla ludzi :) Opinie innych też są formą nauki i zbierania doświadczenia, także raz jeszcze dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek571 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Zbieranie zakończone. Dzięki wszystkim za pomoc i poświęcony czas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mishima_Kazama Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Wypełnione! Poszło! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...