maxymili Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) http://www.morele.net/monitor-lg-29um57-p-730196/#div4Czy gry na przykład World of Tanks lub War Thunder albo NFS rozpoznają ten typ monitora i wyświetlą obraz w dedykowanej rozdzielczości 2560-1080? Edytowane 18 Lutego 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) wot zdaje sie ze tak bo cośś mi się o uszy obiło - sprawdz na stronie wota [albo forum] a i chyba na stronie lg powinno być coś też Edytowane 18 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Właściwie nie wydaje mi się, aby freesync był dla mnie wart 140zł. Jeżeli mogę włączyć za darmo vsync i mieć te 60 fps stabilne to po co mi taka opcja? Tym bardziej, że nie zauważam jakiejś wielkiej różnicy z vsync i bez. Display Potr też nie wiem co mi da skoro mam hdmi na karcie.A w ogóle r9 270x nie obsługuje freesync? No to tym bardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 A może warto dorzucić do wersji z tunerem TV? Mam LG 29MA73D-PZ, dla mnie miód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 A może warto dorzucić do wersji z tunerem TV? Mam LG 29MA73D-PZ, dla mnie miód. :) dzięki nie oglądam TV, nie mam odbiornika TV od 11 lat i nie chcę mieć. Zgodnnie z prawem mając odbiornik musiał bym też płacić abonament rtv a to jest kilkaset złotych rocznie i nie chcę. A na czym polega ta funkcja z odtwarzaniem zabezpieczonych nośników BR? HDCP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Zgodnnie z prawem mając odbiornik musiał bym też płacić abonament rtv a to jest kilkaset złotych rocznie i nie chcę. pamietej że nadejszła "dobra zmiana" i od 2017 bedziesz płacił opłate audiowizualna co miesiąc [gadai coś o 8,33zł] a konkretnie to każda osoba co osiąga dochody :ploom: to jak masz drugą połówkę to razem bedziecie się dzielili [znaczy mnożyli przez 2] z państwem tym szczęściem - więc tuner jak najbardziej bedzie potrzebny aby abonament się nie marnował Edytowane 19 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 To tym bardziej nie chcę, jak mi na siłę coś wciskają ;)A poważnie to jest wyjątkowo szkodliwe pudło. internet ty układasz a tv układa Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 ale po to masz program w gazecie aby wybrać co ogladać a nie wszystko jak leci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 no to powiem Ci tak, oglądałem TV od dziecka i nie zauważałem różnicy. Jak przestałem oglądać zacząłem dopiero dostrzegać jak TV manipuluje, kłamie i jaki poziom zmian w postrzeganiu wywołuje.. ale dobra bo offtop :PNie na pewno nie zdecyduję się na TV, nie zapłacę więcej za opcję freesync ani też DP. Ale panorama w tym stylu me gusta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Niezupełnie mi o to chodziło. TV możesz, ale ma też PIPa :P i dzielenie na dwa fizyczne monitory. :P Możesz np oglądać filmy z BR w okienku lub podzielić moniotor na 2 fizyczne połowa komp, połowa inny komp, DVD ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...