Skocz do zawartości
maxymili

Monitor ultra wide 21*9 - 29"

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.morele.net/monitor-lg-29um57-p-730196/#div4

Czy gry na przykład World of Tanks lub War Thunder albo NFS rozpoznają ten typ monitora i wyświetlą obraz w dedykowanej rozdzielczości 2560-1080?

Edytowane przez maxymili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wot zdaje sie ze tak bo cośś mi się o uszy obiło - sprawdz na stronie wota [albo forum]

a i chyba na stronie lg powinno być coś też

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie nie wydaje mi się, aby freesync był dla mnie wart 140zł. Jeżeli mogę włączyć za darmo vsync i mieć te 60 fps stabilne to po co mi taka opcja? Tym bardziej, że nie zauważam jakiejś wielkiej różnicy z vsync i bez. Display Potr też nie wiem co mi da skoro mam hdmi na karcie.

A w ogóle r9 270x nie obsługuje freesync? No to tym bardziej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może warto dorzucić do wersji z tunerem TV? Mam LG 29MA73D-PZ, dla mnie miód.

:) dzięki nie oglądam TV, nie mam odbiornika TV od 11 lat i nie chcę mieć. 

Zgodnnie z prawem mając odbiornik musiał bym też płacić abonament rtv a to jest kilkaset złotych rocznie i nie chcę.

A na czym polega ta funkcja z odtwarzaniem zabezpieczonych nośników BR?

• HDCP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnnie z prawem mając odbiornik musiał bym też płacić abonament rtv a to jest kilkaset złotych rocznie i nie chcę.

pamietej że nadejszła "dobra zmiana" i od 2017 bedziesz płacił opłate audiowizualna co miesiąc [gadai coś o 8,33zł] a konkretnie to każda osoba co osiąga dochody    :ploom: to jak masz drugą połówkę to razem bedziecie się dzielili [znaczy mnożyli przez 2] z państwem tym szczęściem - więc tuner jak najbardziej bedzie potrzebny aby abonament się nie marnował

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to powiem Ci tak, oglądałem TV od dziecka i nie zauważałem różnicy. Jak przestałem oglądać zacząłem dopiero dostrzegać jak TV manipuluje, kłamie i jaki poziom zmian w postrzeganiu wywołuje.. ale dobra bo offtop :P

Nie na pewno nie zdecyduję się na TV, nie zapłacę więcej za opcję freesync ani też DP. Ale panorama w tym stylu me gusta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi