Kamilo010101 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam ! Kupiłem ostatnio kabel HDMI którym podłączyłem kilkuletni telewizor którego zamierzam używać jako 2 monitora . Wszystko ładnie podłączyłem , z efektu byłem zadowolony lecz gdy włączam nie ważne jaką grę w fullscreenie to ekran drugiego monitora przycina się w połowie (patrz załącznik) . Prosiłbym o pomoc . Z góry dzięki Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Jaki sprzęt, jakie monitory, jaki system, jakie ustawienia grafiki w grze... Do doktora też idziesz tylko z informacją "tu mnie j*bie"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo010101 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Karta Gigabyte radeon r9 280 , monitor to Benq GL2250HM telewizor to jakiś LG nie znam modelu ustawienia w grze CS;GO niskie mieszane z średnimi . Fullscreen . Windows 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrej Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Pomocny byłby screen z zakładki rozdzielczość ekranu albo odpowiednik w Win10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo010101 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Pomocny byłby screen z zakładki rozdzielczość ekranu albo odpowiednik w Win10. Podesłane . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...