Silax996 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam, Proszę o ocenę złożonego przeze mnie zestawu. Komputer ma być głównie do grania. Link do koszyka morele: http://www.morele.net/inventory/info/IuYpP6/ Bez dysku, ponieważ posiadam już SSD Goodram Iridium Pro 240GB i nie zamierzam go wymieniać. HDD mam 1 TB 2.5" z laptopa, więc na tym też chcę oszczędzić. Zależy mi bardziej na wydajności niż ciszy, z komputera zawsze korzystam w słuchawkach. W planach OC procesora, więc płyta główna musi to umożliwiać na przyzwoitym poziomie. Co byście zmienili/dodali? Wszystkie uwagi mile widziane. Edytowane 19 Lutego 2016 przez Silax996 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Zmieniłbym kartę na r9 390 i zasilacz na xfx ts 550w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...