stasiek1804 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam. Mam pewien problem. Jak pewnie nie jeden(a) was zauważył że popularne zrobiły się obudowy z oknem. Postanowiłem więc że też zmienię moją obudowę na takowoą. Niestety, większość z nich jest z oknem na lewym boku (patrz od strony przedniego panelu) a na moim stanowisku komputer stać musi po stronie właśnie lewej czyli okno jest od strony ściany :( A więc czy można zamienić w jakiś sposób stronami ścianki w obudowie (a co zatym idzie jej panele wewnątrz czyli te do których montowana jest płyta główną) Jeżeli to coś da to dodam że obudowa ta to Zalamn z3 plus w kolorze białym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Możesz postawić ją do góry nogami. Możesz też zmienić obudowę na jakąś inverted atx case Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiek1804 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 A wiesz w jakim polskim sklepie można taką dostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Masz w ogóle co pokazać, że Ci na tym oknie zależy? Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiek1804 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Oj mam mam ;) (i7 z chłodzeniem wodnym kolor pomarańczowy i gtx 980ti a w kwietniu kupuję drugiego takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Pokaż jak to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiek1804 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie mogę bo w domu mnie nie ma (na feriach jestem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Wychodzisz z mylnego założenia, że jakoś szczególnie w ostatnim czasie obudowy z oknem stały się bardziej popularne, jak również, że kogoś poza tobą interesuje sprzęt, który masz w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Słuszne czy nie słuszne nie zmienia to sensu kolegi pytania... W zasadzie potrzebujesz obudowy inverted ATX, chyba, że się czujesz na siłach żeby przerobić tę posiadaną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...