Dreggo Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Chodzi mi o pełną wersję CD z muzyką i animacjami bo sam mam okrojoną zajmującą około 40 mega. Bardzo mi zależy aby znaleźć tą grę. To gierka z serii five stars wydawanej przez SSI. Oprócz niej były jeszcze Panzer General, Allied General, Star General, Pacific General, Peoples General. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Cóż to była za wspaniała gra. NIestety posiadam także tylko tą okrojoną wersje. Nic nie słyszałem o jakiejś pełnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Była pełna wersja, nawet wydana w Polsce w jakimś Megapacku - przez IPS Computer Group w sklad którego wchodziło 11 CD. Było kilka tych Megapacków. W skład jednego z nich wchodził Fantasy General. Tak bardzo chciałbym dostać fulla tej gry, ciągle szukam i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) wlasnie tego szukam, ma ktos?;) albo cos w tym stylu? dobra znalazlem ;) jakby ktos szukal to www.stare-gry.pl pod xp sie nie chce odpalic a pod dos boxem chodzi strasznie wolno;. ktos wie co z tym zrobic? Edytowane 4 Lipca 2005 przez shade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazuli69 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Witam. posiadam pełną pudełkową wersję Fantasy General wraz z instrukcją i pudełkiem w idealnym stanie - chętnie odstapię. GG 3499868 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 ja biorę, skoro odstępujesz - wyślij mi, w gescie dobrej woli oplace koszty przesylki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...