2002JSQ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Siema... Czy ktos jest zorientowany, jakiego programu mozna uzywac do ogladania przechwytu Video w trybie pelnoekranowym. Ati Multimedia Center jeszcze nigdy nie udalo mi sie uruchomic, bo za kazdym razem jest jakis blad... W VirtualDubie oraz innych programach przechwyt jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 made by beton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 pl00b00, nie stac cie na nic wiecej? Ten post juz byl, nawet zakladany przeze mnie, ale nie dostalem zadnej konkretnej odpowiedzi, tylko MMC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 I jak poszukiwania? Przyniosly jakis efekt.. mam ten sam dylemat (Radeon 9000 VIVO)... Pozdrawiam, kris23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Nic... Zwatpilem w ta opcje... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Moje poszukiwania skonczyly sie na programie iuVCR (http://www.iulabs.com/). Jest bardzo dobry do zgrywania filmow.. ale przy pelnym ekranie to sie chyba nie zrzuca.. Natomiast do ogladania... hmm.. stracilem juz mojego Radka... i jest mi z tego powodu bardzo przykro! :( Moze ktos chce sprzedac? ;> Pozdrawiam, kris23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...