jedjur Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Witajcie! Ostatnio zauważyłem dziwne zdarzenie - co kilka minut uruchamia mi się panel konsoli, widzę, że uruchamia się jakiś proces, ale zanim zdążę cokolwiek przeczytać na jego temat, zamyka się razem z oknem konsoli. Chciałbym dociec, co to może być, najlepiej bez reinstalacji systemu :) W ostatnim okresie nie instalowałem żadnych nowych rzeczy, ewentualnie aktualizowałem już obecne na komputerze. Czy znacie może jakiś program, który śledziłby zdarzenia w komputerze i pozwoliłby mi dojść, co to się tak uruchamia co klika - kilkanaście minut? Siedzę na Windows 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Zamiesc logi z FRST (Frst.txt oraz Addition.txt):http://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/ Wklej na wklej.org i podaj linki. Moze bedzie tam widac cos ciekawego. Mozesz tez uzyc np. Process Explorer ze strony MS i sprawdzic co uruchamia ten proces o ile trafisz na jego start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedjur Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Wydaje mi się, że poradziłem - za zaskakujące okno odpowiadał najprawdopodobniej sterownik grafiki, który cały czas próbował odpalić Catalyst Control Center. Po reinstalce sterowników grafiki nie zauważyłem problemu. Śliczne dzięki za zainteresowanie! :-) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...