wojwar Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No wlasnie - mam do sprzedania 200 uzywanych slimow (noszacych slady uzywania - ale nie polamanych) - czy 50 zl to duzo za taka ilosc slimow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 wychodzi 25gr, za sztukę, jeżeli są w przyzwoitym stanie, to myślę, że może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 DUZO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 DUZO. Sprawdziłem ceny - najtaniej można slima kupić za 42 gr w paczce 100 szt. Więc moja cena nie jest aż taka duża - za 8 zł więcej masz 200 szt :) wychodzi że w drugiej setce pudełko kosztuje 8 gr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Calkiem dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 hm a co to slim? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 hm a co to slim? ;/ opakowanie do cd tyle, ze o polowe "chudze" od zwyklego ;)) np. sklepy muzyczne sprzedaja single w czyms takim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 a no w sumie :/ Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 tutaj masz za 33 zł za sto sztuk nówki nieśmoigane wiec chyba lepiej dołożyć 16 zł i miec 200 szutk nowych pudełek :) sam zadecyduj co chcesz nowe i 16 zł wiecej czy kupić używane i mieć 16 zyla na browar :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 tutaj masz za 33 zł za sto sztuk nówki nieśmoigane wiec chyba lepiej dołożyć 16 zł i miec 200 szutk nowych pudełek :) sam zadecyduj co chcesz nowe i 16 zł wiecej czy kupić używane i mieć 16 zyla na browar :Dhmm mój zacofany umysł tego niepojmuje :roll: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 hm a co to slim? ;/jestes lamer :lol: zobacz to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 tutaj masz za 33 zł za sto sztuk nówki nieśmoigane wiec chyba lepiej dołożyć 16 zł i miec 200 szutk nowych pudełek :) sam zadecyduj co chcesz nowe i 16 zł wiecej czy kupić używane i mieć 16 zyla na browar :Dhmm mój zacofany umysł tego niepojmuje :roll: :oops: sorry miałbyć link do aukcji na allegro za dużo myśle za wolno robie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14421643 pozdro MaKaR ot chyba nie jestes az taki zacofany :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja też mam w chacie około 200 slimów Verbatima - tylko na razie ich nie sprzedaje. Może się przydadzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...