Skocz do zawartości
KeyBall

Club3D Radeon 9700

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem takiego Radeona jak w temacie za 211,80 euro (nowka, nie smigana, ze sklepu). Ma ktos moze karte tej firmy? Jak sie ona sprawuje (wydajnosc), bo nie chcialbym zrobic takiego bledu, jak przy zakupie mojej starej mobo (Jetway, Jetway unter alles!!!). Cena jest bardzo interesujaca, tylko nie wiem, jak dlugo sie jeszcze utrzyma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do cennika - http://www.bytepro.de/

Niemiecka strona, tak wiec dla tych, co nie znaja jezyka Goethego:

- Komponenten

- Grafikkarten

(pozniej jest wybor ATI, Nvidia i sonstige (SIS rulez!!! :D ) )

Tak sie wlasnie jeszcze zastanawiam, czy tego R9500np nie wziac - wyglada tak samo, jak to 9700 i cholera wie, czy to 9700 to nie zmodowane 9500 :))

Ale i tak zaczynam zbierac kase - jak bede niezdecydowany, to kupie w Dreznie jakiegos R9700 za 239 E - przynajmniej jest mozliwosc sprawdzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wysylaja do naszego egzotycznego kraju bez problemu?? i jaka cena za paczke i co z clem na granicy :)??

Żeby coś do naszego egzotycznego ("Czy Polska leży w Europie", jak się moich starych w Belgii pytali) przysłali, to rzeba chyba poczekać do 3 maja 2004 :)) Wtedy Polska przestanie być (dla tych jełopów z UE) krajem trzeciego świata. Nawet jakby wysyłali, to koszty wahałyby się ok. 25 euro. Ja nie mam problemu - robię praktykę w Dreźnie, tak więc mogę sobie tutaj zamówić. He he - co do cła - wkładam kartę do AGP, a do budy nikt mi nie zagląda :)). Ogólnie to można przewieźć artykuły do 120 euro/osobę (zresztą powyżej, to też nie cło - bo cła na artykuły elektroniczne z UE nie ma - ale dowalą 22% VAT i akcyzę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...