KeyBall Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Znalazlem takiego Radeona jak w temacie za 211,80 euro (nowka, nie smigana, ze sklepu). Ma ktos moze karte tej firmy? Jak sie ona sprawuje (wydajnosc), bo nie chcialbym zrobic takiego bledu, jak przy zakupie mojej starej mobo (Jetway, Jetway unter alles!!!). Cena jest bardzo interesujaca, tylko nie wiem, jak dlugo sie jeszcze utrzyma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Club3D powiadasz... Kup a będziesz należał do Clubu załamanych. Widziałem w akcji GF3 tej firmy i więcej nie chcę oglądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 lepiej nie kupowac "egzotycznych" kart ;) mozna pozniej miec rownie egzotyczne problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Niedawno był o tym topik - ktoś sobie kupił i był zdaje się zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Joshua sobie go kupil o ile sie nie myle i byl zadowolony. To jest chyba karta ATI tyle ze ma napis na pudelku Club 3d !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Kup a jak bedziesz zadowolony to daj znac... i powiedz gdzie kupiles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 podaj cennik tego sklepu po ile tam stoja radki 9500pro - 9600pro/tx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Co do cennika - http://www.bytepro.de/ Niemiecka strona, tak wiec dla tych, co nie znaja jezyka Goethego: - Komponenten - Grafikkarten (pozniej jest wybor ATI, Nvidia i sonstige (SIS rulez!!! :D ) ) Tak sie wlasnie jeszcze zastanawiam, czy tego R9500np nie wziac - wyglada tak samo, jak to 9700 i cholera wie, czy to 9700 to nie zmodowane 9500 :)) Ale i tak zaczynam zbierac kase - jak bede niezdecydowany, to kupie w Dreznie jakiegos R9700 za 239 E - przynajmniej jest mozliwosc sprawdzenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 nie wachaj się tylko bierz tego club3d - wszystkie radki od 9500 są produkowane przez ati i tylko pakowane do pudełek różnych firm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 a wysylaja do naszego egzotycznego kraju bez problemu?? i jaka cena za paczke i co z clem na granicy :)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 a wysylaja do naszego egzotycznego kraju bez problemu?? i jaka cena za paczke i co z clem na granicy :)?? Żeby coś do naszego egzotycznego ("Czy Polska leży w Europie", jak się moich starych w Belgii pytali) przysłali, to rzeba chyba poczekać do 3 maja 2004 :)) Wtedy Polska przestanie być (dla tych jełopów z UE) krajem trzeciego świata. Nawet jakby wysyłali, to koszty wahałyby się ok. 25 euro. Ja nie mam problemu - robię praktykę w Dreźnie, tak więc mogę sobie tutaj zamówić. He he - co do cła - wkładam kartę do AGP, a do budy nikt mi nie zagląda :)). Ogólnie to można przewieźć artykuły do 120 euro/osobę (zresztą powyżej, to też nie cło - bo cła na artykuły elektroniczne z UE nie ma - ale dowalą 22% VAT i akcyzę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 nie wachaj się tylko bierz tego club3d - wszystkie radki od 9500 są produkowane przez ati i tylko pakowane do pudełek różnych firm Nie wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...