WaltKowalski Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam, Mam od wczoraj problem z pobieraniem plików przez google chrome, kiedy chce cokolwiek pobrać ze stron typu instalki czy dobreprogramy zawsze zaczyna się pobierać przez internet explorer nie zapisuje się odrazu dany plik na dysku tylko muszę kliknąć wybrać explorera i tylko jego ... i dopiero wtedy rozpoczyna się pobieranie w sumie wygląda to tak http://prnt.sc/a85rim jest to bardzo uciążliwe. Mogę dodać ze adwcleaner i malwarebyte nic nie wykrył co tylko jeszcze bardziej mnie zasmuciło bo już nie mam pomysłów co zrobić. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nokitel_2160 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 A jaką masz domyślną przeglądarkę internetową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaltKowalski Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 A jaką masz domyślną przeglądarkę internetową? chroma oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nokitel_2160 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 Próbowałeś wybrać pobieranie poprzez link bezpośredni, albo wybrać inną opcję jak "Internet Explorer"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaltKowalski Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Próbowałeś wybrać pobieranie poprzez link bezpośredni, albo wybrać inną opcję jak "Internet Explorer"? z inną opcją to ciężko bo z przeglądarek to tylko explorer jest ... a gdzie jest ta opcja pobieranie przez link bezpośredni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...