majkelope Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Siemanko, Szukam laptopa do gier - ma być jak najwydajniejszy w tej cenie. Mile widziane FHD. Dam rade pograć na sprzęcie w tym budżecie w najnowsze gierki? Prosze o propozycję i z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 W tej cenie do grania Lenovo Y50-70 z i5 i GTX960 - nic wydajniejszego niż GTX960M nie dostaniesz. Lapek posiada podświetlaną klawiaturę, dobre głośniki, jest nawet solidnie wykonany. Matowa matryca FHD IPS. W najnowsze gierki spokojnie pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Tak, jasne że dasz radę pograć. ASUS R510JX-XX042H-8 i5-4200H/8GB/1TB/Win8 GTX950 Mocny sprzęt w tej cenie, procesor i5 w wersji H o wysokim taktowaniu pełnym. Grafika z serii GTX typowo pod gry. System operacyjny w zestawie. Ewentualnie:Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000/Win10 GTX950M FHD IPS Tutaj masz matrycę FullHD IPS matową i mocniejszy procesor 4-rdzenie 4-wątki 6-tej najnowszej generacji skylake + szybki ram DDR4. System operacyjny w zestawie.Aktualnie jest na niego jeszcze promocja - z kodem w koszyku pod produkten OKAZJA cena spada o 100zł. Dobra oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 i7HQ nic mu nie wniesie do grafiki rzędu GTX950M. i5H wystarczy w zupełności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) No niezbyt, bo wykorzystują one raczej taktowanie 2 rdzeni, a nie 4. Edytowane 28 Lutego 2016 przez wmk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 No z tego co ja wiem to nie, bo korzystają z 2 rdzeni w większości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie chce mi sie tlumaczyć. Jak dla mnie możesz dalej żyć w niewiedzy, ale chociaż jemu nie gadaj głupot ;)Różnica może wynikać z taktowania rdzenia a nie z ilości w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Człowieku, ty nic nie rozumiesz. Niech Cie kto inny uczy w takim razie. Nie wszystkie gry wykorzystują 4 rdzenie - nawet te typu FPS. Np WOT - wykorzystuje 1 rdzeń. Edytowane 29 Lutego 2016 przez wmk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...