limerro Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 hej mam proste pytanie jaki dysk 80 GB 7200 rpm polecacie??? Seagate Barracuda 4, a moze nowy WD Caviar z 8mb buforem czy Maxtor ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Z uporem maniaka polecam wyszukiwarke ! Temat byl juz poruszany. Nie mozna z kazdym pytaniem, walic nowy topic, zamiast troszke pogrzebac. W ten sposob forum jest po prostu zasmiecane, olbrzymia iloscia powtarzajacych sie tematow. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 MAxtora 7200rpm ATA133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Z uporem maniaka polecam wyszukiwarke ! Temat byl juz poruszany. Nie mozna z kazdym pytaniem, walic nowy topic, zamiast troszke pogrzebac. W ten sposob forum jest po prostu zasmiecane, olbrzymia iloscia powtarzajacych sie tematow. :? Popieram juz bylo tak duzo informacki na ten temat , ze chyba juz wszyscy maja dosyc :) . pozdrowionka A... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Polecam Seagate Barracuda ATA IV 7200 80GB o sam mam i jestem zadowolony :D . Jest tak cichy jak żaden inny, bo ma łożyska olejowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 to pytanie juz bylo z 3 razy w przeciagu 2 dni zapraszam do starszych postow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Z uporem maniaka polecam wyszukiwarke ! Tak będzie szybciej: TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Polecam Maxtora z 8 mb cachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Polecam Maxtora z 8 mb cachu He a gdzie go kupic !!!!! A jestes pewien ze on ma 8mb cache ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Poelcam Seagate Barracuda IV 80GB to naprawde cichy i szybki dysk a co do maxtora to moge tylko powiedzieć że jest głosniejszy i wolniejszy od Seagate Barracuda IV 80GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Poelcam Seagate Barracuda IV 80GB to naprawde cichy i szybki dysk a co do maxtora to moge tylko powiedzieć że jest głosniejszy i wolniejszy od Seagate Barracuda IV 80GB.] Dolaczam sie ja jestem z Basi bardzo zadowolony cicha i bardzo szybka. A.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ja mam Maxtora 80Gb 7200rpm i jestem bardzo zadowolony a baski moze i ciche ale grzeją się jak nie wiem jeszcze tak grzejącego się dysku nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ja mam Maxtora 80Gb 7200rpm i jestem bardzo zadowolony a baski moze i ciche ale grzeją się jak nie wiem jeszcze tak grzejącego się dysku nie widziałem Nie mam maxtora ale z tego co widzialem na stronach roznice w temperaturze sa rzedu 3 stopni !!! . Ja max jaka mialem w te upaly to 50 stopni(po ciezkiej pracy ) , w tym momncie mam 25 stopni (ale dopiero kompa wlaczylem ) a srednio jakies 35 do 40 . Mysle ze temp. czesto zalezy od obudowy i innych czynnikow . pozdrawiam A... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 no kupilem Barracude :P poprzednio mialem 2 grzala sie glosna ale transferek super:) jak narazie to powiem tyle mega cicho :) co do temperaturki to kupilem chlodzenie Spire pod dysk no i wszystko smiga extra:) dzieki za porady:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Nieźle ja kupuje dzisiaj sobie 80 gb baracude IV i zobacze co jest warta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...