czakens Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam niebawem będę kupować grafikę Gigabyte GTX 960 G1 Gaming WindForce X3 i stąd moje pytanie czy zmieści się ona do obudowy Zalman Z1 gdyż maksymalna szerokość dla kart wynosi 360mm (Gigabyte ma 300mm i tu jest ok) lecz zastanawiam się nad jej wysokością wynosi 43 nigdzie nie mogę znaleźć danych dotyczących maksymalnej wysokości dla tej obudowy obecny r9 270x ma 34mm i wydaje mi się że jest na styk ma ktoś może z was taka grafikę i obudowę? z góry dziękuje za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Tak, karta zmieści się do obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nokitel_2160 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Masz jakąś złą specyfikację ;)Gigabyte podaje: 39x298x115 (HLW) Mam WF2 i jest dość płaska i wąska. WF3 jest tylko dłuższa.Wszystko powinno zmieścić się bez problemu - jedyne z czym możesz mieć problem to wtyki PCIE skierowane w boczną ściankę. Ale ten Zalman jest dość szeroki więc chyba nie będzie problemu.A'propos - WF3 poza bajeranckim wyglądem dużo mocniejsza od WF2 nie jest ;) VBIOS ten sam, osiągi podobne. Chyba, że jesteś zapalonym graczem i mocno podkręcony sprzęt katujesz przez wiele godzin na maks - wtedy WF3 zrobi różnice ;) W innym wypadku zamiast dopłacać do WF3 lepiej kupić WF2 ale z 4GB VRAM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakens Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Oki dzięki wam za pomoc właśnie mam okazję kupić WF3 z 4GB za cenę zwykłej WF2 4gb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...