shark31 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam. Wymieniam laptopa na stacjonarkę i potrzebuję porady czy w tej cenie da rade złożyć coś lepszego? Zestaw w morele.pl: http://www.morele.net/inventory/info/v9YdNH/ Postanowiłem zrobić coś już na LGA1151. W sumie to najwięcej wątpliwości mam co do monitora i dysku twardego. Najlepsze wybory w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 A chcesz tylko nowki czy tez uzywki moga byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie, raczej nówki, no chyba, że jakaś okazja czy cuś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Dobra, w sumie to sam zmieniłem cuś w tym zestawie. Dołożę lepszy monitor i klawiaturę bo moja już trochę zużyta. Aktualizacja: http://www.morele.net/inventory/info/mhlqGo/ Myślicie, że składanie kompa w tej cenie na nowej platformie jest opłacalne? Zmienili byście coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Z tego co inni pisali na forum lepiej brac uzywke gtx660ti niz 750ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-950-oc-2gb-gddr5-128-bit-hdmi-2xdvi-dp-box-gv-n950oc-2gd-794347/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 No w sumie to jest dla mnie jedyna zagadka - karta graficzna. Zastanawiam się właśnie pomiędzy tym GTX750TI i GTX950. Może jednak dołożę do lepszej. A co z resztą sprzętu? Nic się nie gryzie? Mobo najtańsze jakie było pod 1151 ale chyba spoko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Mam jeszcze dwa pytania. Który zasilacz wybrać? Antec VP 500 czy Corsair VS Series 450W? Zależy mi na ciszy więc, który z tych dwóch będzie lepszy dla mnie? A i czy chłodzenie BOXowe procesora jest w miarę ciche? Czy trzeba wymieniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Nikt nie wie? Chciałbym dzisiaj zamówić kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...