ath Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Wygląda na to, że serwis The Seattle Times przedwcześnie podzielił się ze światem informacją o kolejnej xboksowej grze zmierzającej na Windowsa 10. Dziennikarz tego portalu uczestniczył w zeszłym tygodniu w konferencji firmy Microsoft poświęconej planom dalszego rozwoju Windowsa pod kątem gier. W opublikowanym artykule napisał jednak nie tylko o biznesowych planach giganta z Redmond, ale również pecetowej odsłonie Forza Motosport 6, która ma się ukazać wiosną z podtytułem Apex. Według podanych informacji gra pojawi się w „odchudzonej” względem xboksowego pierwowzoru wersji, ale za to ma być darmowa dla wszystkich posiadaczy Windowsa 10. Informacje zniknęły już z portalu The Seattle Times, ale oryginalny artykuł można przeczytać pod tym adresem. Forza Motosport 6: Apex ma być demonstracją gamingowych możliwości Windowsa 10 – za tym stwierdzeniem może się kryć implementacja jakichś dodatkowych funkcji np. w postaci możliwości rywalizacji z graczami konsolowymi. Taka opcja nabiera realnych kształtów szczególnie w kontekście tego, że najnowszy system operacyjny Microsoftu jest elementem łączącym pecety z konsolą Xbox One, które również pracują pod kontrolą Windowsa 10. Phil Spencer, szef oddziału odpowiedzialnego za markę Xbox, zapewnia, że Microsoft ma długofalowy plan rozwoju PC jako platformy do gier. Podobne obietnice gracze pecetowi słyszeli z ust przedstawicieli amerykańskiego giganta wielokrotnie. Spencer podkreśla jednak, że jest tego świadomy i wie, że jego ekipa ma „dużo do udowodnienia”. Nowe podejście do grania na PC jest elementem aktualnej strategii Microsoftu, który chce, aby z jego usług i aplikacji można było korzystać niezależnie od platformy – przykładem jest wydanie programów zarezerwowanych dotychczas dla Windows Phone na Androida czy iOS. Chociaż informacja nie doczekała się oficjalnego komentarza ze strony Microsoftu wydaje się być całkiem wiarygodna. Potwierdzają ją również inne drobne poszlaki – Dan Greenawalt, dyrektor kreatywny studia Turn 10 odpowiedzialnego za serię Forza Motosport, kilka dni przed publikacją The Seattle Times radził na Twitterze, aby mieć oko na wspomnianą wyścigową markę, bo w marcu zaczną się pojawiać nowe informacje na jej temat. W świetle tej informacji bardzo prawdopodobne jest, że uczestnicy konferencji Microsoftu mieli wyznaczone tzw. embargo na tekst, czyli datę, przed którą nie mogą zdradzić określonych informacji, a dziennikarz The Seattle Times z jakiegoś powodu nie dotrzymał tego terminu. Plotki o przeniesieniu Forza Motosport na PC nie pojawiają się po raz pierwszy – w lutym informowaliśmy o takich przeciekach ze strony chińskiego serwisu WPDang. Forza Motosport 6: Apex zapewne będzie zawierała mikrotransakcje biorąc pod uwagę, że zostały one dodane również do ostatniej konsolowej odsłony wyścigowej serii, która sprzedawana była w standardowej cenie. Darmowość gry ma zapewne także przekonać graczy do korzystania z Windows Store – przy okazji zapowiedzi Quantum Break na PC pojawiło się wiele głosów niezadowolenia z powodu tego, że produkcja na komputerach będzie dostępna tylko w taki sposób. Możliwość zagrania w wyścigowy hit bez konieczności uiszczania jakichkolwiek opłat może przekonać graczy do sprawdzenia platformy Microsoftu i zmiany zdania na jej temat. Kolejną przyczyną przeniesienia Forza Motosport na PC mogą być również wyniki sprzedaży. Pomimo pozytywnych recenzji (średnia ocen recenzentów wynosi 87% wg serwisu Metacritic, gra otrzymała 8,5/10 w naszej recenzji), wyniki sprzedaży szóstej odsłony serii są raczej przeciętne. W styczniu tego roku Microsoft poinformował, że przekroczono pułap miliona sprzedanych egzemplarzy gry. Daleko takim rezultatom od klapy sprzedażowej, ale trzeba pamiętać, że gra jest na rynku od września zeszłego roku, a jej poprzedniczka sprzedała się w liczbie przekraczającej dwa miliony kopii. Bardzo dobry wynik Rise of Tomb Raider na PC udowadnia, że poszerzenie bazy potencjalnych nabywców o graczy komputerowych może się bardzo opłacić. Źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=96819 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) fapfapfapfapfap Najważniejsze: - Pełne wykorzystanie DirectX 12 - Przygotowana do rozdzielczości 4K - Free 2 Play - "darmowa" - Prawdopodobnie tylko dla Windows 10 Edytowane 1 Marca 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Jeszcze tylko Horizon 3 niech wyjdzie na PC i mogę śmiało sprzedawać XONE. Szkoda tylko że trzeba mieć W10, już widzę tą darmowość. Pewnie co krok będą jakieś natrętne reklamy i P2W. A no i wymagania pewnie z kosmosu będą. Edytowane 1 Marca 2016 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Jeśli wierzyć mediom wersja alpha na pokazie działała na i7 32GB ram i gtx 980Ti w 4k i 60 fps na ultra detalach. Więc zadziwiająco niskie wymagania jak na wersje alpha. Można by wnioskować po tym, że już w tej fazie w FullHd spokojnie da radę na gtx 970 ultra. Ale jak by nie było ciekawie się dzieje. Może w końcu paradoksalnie dzięki Win 10 dostaniemy na prawdę wyczesane graficznie gry na PC, a nie nędzne porty z konsol robione na szybko, aby tylko sprzedać. Dzięki temu MS skusiłby wielu graczy na szybszy transfer do Win10. Edytowane 1 Marca 2016 przez lukadev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Oj "jeździłbym" nie ma co. To jedna z pierwszych gier jaka moze mnie skłonić do przesiadki na 10'tkę. Wygląda to bajecznie, a patrząc na poprzednie części jestem w stanie w to uwierzyć. Cieszy mnie że wyjdzie na PC. Widać M$ zawzięcie i na wszelkie sposoby próbuje promować Windows 10. Windows 7 z czasem podzieli los XP. Szkoda bo to dobry system jak XP niegdyś. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Teraz to EA może się cmoknąć w 4 litery z tym nfs, biorę to! Czemu? Widok z kokpitu! MS zrobił bardzo dobry ruch, jeżeli większość gier z XO by miało odpowiedniki na PC mogłoby to uratować PC gaming. Bo wtedy nie opłacałoby się kupować niedorobionych pociętych gier które w obecnych czasach stały się modne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Słyszałem plotę że gra na starcie nie będzie obsługiwać kierownic, jak się to potwierdzi to niezłe jaja. W przyszłym roku ma wyjść Horizon 3, jeżeli będzie 1:1 takie jak na XONE to trzeba będzie się mocno zastanowić na przejściem na W10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Słyszałem plotę że gra na starcie nie będzie obsługiwać kierownic, jak się to potwierdzi to niezłe jaja. W przyszłym roku ma wyjść Horizon 3, jeżeli będzie 1:1 takie jak na XONE to trzeba będzie się mocno zastanowić na przejściem na W10. A jak wygląda obsługa kierownic Logitecha na XONE w Forzie? Z tego co czytałem to Logitech G25/G27 nie jest wspierany przez Forze i nie można na niej grać. Można użyć jej jako kontrolera ale wtedy tracimy cały Force Feedback itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Musi być G920. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 MS zrobił bardzo dobry ruch MS zrobił jedyne co mógł zrobić w obecnej sytuacji - dostaje srogie baty od Sonego na rynku konsol więc ratuje sie pójściem w strone PC. Odpuścili chyba temat zupełnie skoro zaczynają wypuszczać najmocniejsze exlusivy z X (Forza, Gears) na PC. Jeszcze tylko Halo brakuje do kompletu i spokojnie można sobie darować XB1. Tak to jest jak się nie odrabia prac domowych. Ale ogólnie spoko. Jak Horizon wyjdzie to przynajmniej będzie jakaś przeciwwaga dla tego crapu spod znaku NFS. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 W końcu jakaś wciągająca ścigałka na PC. Bo o ile PCars i Assetto Corsa mają naprawdę świetną fizykę i grafika zła nie jest to niestety ale są strasznie nudnymi grami z brakiem jakiejkolwiek możliwości modyfikowania pojazdów. Garść screenów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 NARAZIE nie ma dobrych ścigałek na PC. Myślałem, żeby kupić XONE dla forzy, ale M$ mnie uradował. Tylko, że W10... To dobry system, zwłaszcza po ostatniej aktualce, ale nie mogę formata robić. Mam za dużo gier i za dużo danych. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Tylko to ciągle będzie tylko cząstka tego co na konsoli, mam XBONE i cieszę się, że będzie na PC, a jak cokolwiek z postępu na konsoli przeniesie się na komputer to już w ogóle będzie szał. Niestety, ale od F5 i pierwszego Horizona widzę ciągle cięcia w grze. W F6 już nawet nie zmienia się dźwięk wydechu tylko co najwyżej robi się głośniej, a często nawet nie to. To samo ze swapami silników i układów napędowych, wcześniej takie akcje tylko wewnątrz marki się robiło i swapowane silniki były takimi jaki dany producent ma w ofercie, teraz jest pula silników np. 7.0 V8, albo I6 TT i tyle, napędy też już wolna amerykanka można włożyć wszystko do wszystkiego co jest dla mnie bez sensu i mnie strasznie razi, ale może tylko mnie bo akurat zajmuje się tuningiem zawodowo więc patrzę na takie rzeczy bardziej krytycznie i wymagam max prawidłowości. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Leaked gameplay Lista samochodów Abarth Punto SuperSport (2013) B-506 Ariel Atom 500 V8 (2013) R-875 Aston Martin #007 Aston Martin Racing DBR9 (2006) R-881 Aston Martin One-77 (2010) S-730 Aston Martin V12 Vantage S (2014) A-660 Audi #2 Audi Sport Team Joest R15++ TDI (2011) P-985 Audi #2 Audi Team Joest R18 e-tron quattro (2014) P-997 Audi #45 Flying Lizard Motorsports R8 LMS ultra (2014) R-819 Audi #67 Rotek Racing S3 Saloon (2014) S-727 Audi TTS Coupé (2015) B-600 Audi R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro (2013) A-696 Bentley #7 M-Sport Bentley Continental GT3 (2014) R-837 BMW #5 eBay Motors 125i M Sport (2014) S-728 BMW #55 BMW Team RLL Z4 GTE (2014) R-823 BMW M235i (2014) B-570 / Bugatti Veyron Super Sport (2011) R-882 Chevrolet #3 Corvette Racing Corvette C7.R (2014) R-824 Chevrolet Camaro Super Sport Coupe (1969) C-461 Chevrolet Camaro Z28 (1970) C-486 Chevrolet Corvette Z06 (2015) A-700 Ferrari #51 AF Corse 458 Italia GTE (2014) R-835 Ferrari 458 Speciale (2013) S-789 Ferrari 599 GTO (2010) S-703 Ferrari California T (2014) A-662 Ferrari F12berlinetta (2012) S-701 Ferrari LaFerrari (2013)R-879* Ford F-150 Raptor (2017) C-472 Ford Focus ST (2013) B-542 Ford GT (2017) S-800 Ford Mustang Boss 302 (1969) C-465 Ford Mustang GT Coupe (1965) C-451 Ford Mustang Mach 1 (1971 ) C-500 Honda #2 Castrol Honda Civic WTCC (2014) S-725 Honda #5 Zengo Motorsport Civic WTCC (2014) S-725 Hyundai Genesis Coupe 3.8 Track (2013) B-562 Jaguar XKR-S GT (2015) A-661 Koenigsegg Agera (2011) R-820 Lamborghini Aventador LP700-4 (2012) S-742 Lamborghini Huracán LP610-4 (2014) S-781 Lexus LFA (2010) A-680 McLaren #60 Bhaitech 12C GT3 (2014) R-822 McLaren 650S Coupe (2015) S-751 McLaren P1 (2013) R-887 Mercedes-AMG GT S (2015) A-664 Mercedes-Benz #33 WIX Racing A-Class (2014) S-724 Mercedes-Benz #35 Black Falcon SLS AMG GT3 (2011) R-817 Mercury Cougar Eliminator (1970) C-470 MINI John Cooper Works GP (2012) B-547 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR (2008) B-578 Nissan #23 GT-R LM NISMO (2015) P-981 Nissan 370Z (2010) B-587 Nissan GT-R Black Edition (2012) A-689 Pagani Huayra (2012) R-808 Pagani Zonda Cinque Roadster (2009) R-835 Peugeot #9 Peugeot Sport Total 908 (2009) P-990 Peugeot #10 Team Matmut 908 (2011) P-990 Pontiac Firebird Trans Am (1969) C-478 Pontiac Firebird Trans Am SD-455 (1973) C-460 Subaru WRX STI (2015) B-582 Toyota #80 Speedworks Motorsport Avensis (2014) S-719 Volkswagen Golf R (2014) B-566 Volvo #1 Volvo Polestar Racing S60 STCC (2014) S-744 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 mi sie marzy odświeżenie Need for Speed: Porsche 2000 ale wiadomo, że nic z tego a szkoda bo gierka była zacna 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2016 Wygląda spoko...w końcu poziom Driveclub osiągnięty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Forza już dostępna w sklepie Windows :) Pobieram ! https://www.microsoft.com/en-us/store/games/forza-motorsport-6-apex/9nblggh3shm7?tduid=%281db5c554faf58242e3c3ee59ea1efdb7%29%28256380%29%282459594%29%28TnL5HPStwNw-iWcLxZXiOdgfGCL85LiVXQ%29%28%29 Edytowane 5 Maja 2016 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Żeby pograć trzeba wgrać najnowsze sterowniki i mieć konto na Xbox Live. Fraps nie działa więc screenów nie wrzucam. Na oko na frame capie na 30 FPS jest płynnie chociaż czasami zdarzały się chyba spadki. Ale bez Frapsa ciężko stwierdzić. Wieczorem może podłącze Logitecha G27 i zobaczę czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Jak przeszliscie przez ten ekran? https://i.imgur.com/W2UQi5L.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Jak przeszliscie przez ten ekran? https://i.imgur.com/W2UQi5L.jpg Enter na klawiaturze A - na padzie od Xboxa 360 dla Windows Jak masz jakiś inny kontroler to może nie działać. Logitech G27 nie działa w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Tak wiem, ale nie działa. Kreci sie kolko z prawej strony pol sekundy, znika i dalej wisi na tym ekranie. Edytowane 5 Maja 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Ja gram na klawiaturze, bo nie mam innych urządzeń - pad/kierownica :P i nie miałem takich komunikatów. Gra pobiera prawie 8GB RAM i już miałem 3 komunikaty o przepełnionej pamięci RAM. Procesor zapchany na 2 rdzeniach, dwa pozostałe ledwo 50%. "Piękna" optymalizacja dla CPU w DX12 Ustawienia grafiki minimalne i GPU śpi. Teraz testuję na wysokich i o dziwo jest całkiem grywalnie. Ale wyraźnie brakuje u mnie mocy CPU i pamięci RAM, oraz pamięci karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2016 przez Kilokush 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) O ja Cię... Właśnie zdobyłem 1 miejsce na średnim poziomie trudności bez asysty trakcji na klawiaturze :D Gra jest fajna, tylko co chwila mam komunikat w grze o zbyt małej ilości pamięci karty gr. :P Ustawienia ogólne średnie + reszta wszystkie wysokie + 2XMSAA 1920/1080 FHD. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czy da się zmienić nick w grze ? Domyślnie nie podoba mi się: Edytowane 6 Maja 2016 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Da się chociażby logując się przez konto Xbox Live. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Jak na grę UWP, to na moim sprzęcie działa bez zająknięcia. Edytowane 6 Maja 2016 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 odpaliłem na ustawieniach ogólnych ultra (nie miałem czasu bawić się "optymalizacjami") działa całkiem płynnie w QHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Da się chociażby logując się przez konto Xbox Live. Dzięki, zrobione :) odpaliłem na ustawieniach ogólnych ultra (nie miałem czasu bawić się "optymalizacjami") działa całkiem płynnie w QHD Gra ma bardzo ładnie doprecyzowane ustawienia graficzne, a to tylko beta. Gdyby nie przycinki w czasie jazdy, dałbym 10/10 a tak tylko 9/10 :) Sporo ludzi narzeka na przycinki niezależnie od ustawień konfiguracyjnych i od mocy komputera, czyli należy się spodziewać patchów optymalizacyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Ja tam przycinek nie mam w fhd na sprzecie z sygnaturki. Jednak gra oprocz ladnej grafiki nie ma nic ciekawego do zaoferowania (nie wiem czy to wina bety czy dopiero pozniej mozna zmieniac ustawienia samochodow - dziala tylko ilosc powietrza w oponoach...). Dodatkowo uposledzony system zniszczen. 10 zderzen na czolowe i... lekko pokrzywiona blaszka, uszkodzony silnik, mimo ze samochod powinien przypominac juz sprasowana puszke. Nie da sie kompletnie zniszcyc silnika - zawsze pomalu ale sie toczy do przodu :/ Tox juz gry sprzed dobrych kilku lat wiecej oferowaly, a podobne doznania jak w forzie to mialem juz w grze z ok. 2002roku (nie pamietam tytulu), ale byla tam masa ustawien -2 albo i 3 razy wiecej, lepszy system zniszczen i jedynie grafika odstajacy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 980Ti i 3770k w 1440p i ustawieniach ultra się nudzi, ale jako właściciel XONE i pełnej forzy powiem wam że dostaliście do polizania cukierek w opakowaniu :D Apex nawet w 10% nie ma tego co pełna forza, jedyne co to można podziwiać grafikę i pobawić się sterowaniem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...