bamboocha Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Heh na sprzęcie z podpisu: I sobie nie potestuje na minimalnych 1440x900 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Mnie ciągle dojeżdża błąd pobierania. Brawo MS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Chyba o grafikę się pluje, jeżeli masz WIN10 1511 X64. Mnie ciągle dojeżdża błąd pobierania. Brawo MS :) Miejsca na dysku masz dość ? Tam się wymaga minimum 30GB. Innej opcji nie widzę :P Edytowane 6 Maja 2016 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Chyba o grafikę się pluje, jeżeli masz WIN10 1511 X64. Miejsca na dysku masz dość ? Tam się wymaga minimum 30GB. Innej opcji nie widzę :P Wygląda na to że będę musiał rzucić okiem na to gdzie chce to instalować... Mądry MS nie wpadł na wybór partycji podczas instalacji ze sklepu? edit: Znalazłem. Co za głupi OS. Edytowane 6 Maja 2016 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Wygląda na to że będę musiał rzucić okiem na to gdzie chce to instalować... Mądry MS nie wpadł na wybór partycji podczas instalacji ze sklepu? edit: Znalazłem. Co za głupi OS. To napisz gdzie bo ja wczoraj się poddałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Ustawienia -> system -> pamięć -> aplikacje na komputer i tam wybierasz inną partycję lub dysk. Ale ostrzegam !! Jak zmienicie docelowość pobrania i instalacji aplikacji ze sklepu na inny dysk/partycję, system utworzy 4 foldery systemowe, z czego jeden jest całkowicie niedostępny i praktycznie nieusuwalny ! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...