belam Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Szukam tabletu około 10" z modemem. Tablet będzie głównie służył do przeglądania internetu, poczty itp, czasami jakiś film rzadziej do grania. System: obojętnie Koniecznie modem 3G albo LTE. Mogę wydać około 1000zł (parę zł mogę dorzucić jeśli będzie sens). zastanawiałem się nad lenovo yoga 2 albo samsung galaxy tab a t555 ale szczerze im bardziej się zgłębiam w tematyce tabletów tym bardziej mam mętlik w głowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Ja bym na twoim miejscu zainteresował się LG G PAD 2 10.1 Lte. Jest to bardzo fajna maszynka. Mój kumpel go nabył i jest zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Polecam Lenovo ThinkPad Yoga 2 1050L 16GB 4G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...