Petulant Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Witam. Szukam tabletu 7 cali do 300zł z przeznaczeniem do nawigacji GPS po Polsce, Niemczech i Szwecji. Samsung odpada, nie pytajcie dlaczego.Co byście polecili? Zastanawiam się nad tym Lenovo (po aktualizacji do Androida 5.0) http://www.x-kom.pl/p/220038-tablet-7-lenovo-a7-10f-mt8127-1gb-8gb-android-44.htmlZależy mi na dobrym module GPS, nie musi mieć modułu karty SIM.Ten ma A-GPS. Czy to oznacza, że ma również sam moduł GPS czy tylko A-GPS? Na co się ukierunkowywać w moim przypadku. A-GPS niby szybsze ale mniej dokładne, prawda? Czy jak będę np na zadupiu w głębi Szwecji gdzie nie będzie łączności za bardzo z antenami sieci komórkowych,to zgubi mi łączność czy będzie ciągnęło po satelitach? Na jakiej zasadzie to działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Żeby był A-GPS, to musi być też GPS. Nie wiem, może to błąd w opisie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...