Okami Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Witam muszę zmienić płytę główną z powodu uszkodzenia mechanicznego i chciał bym rady Kupić tą samą co posiadałem czyli: ASRock X99 EXTREME4/3.1 Aktualnie dalej myślę ASRock był by lepsza płytą ale mogę być w błędzie.Czy też tą którą mi zaczęto polecać?MSI X99A Raider Edytowane 2 Marca 2016 przez Okami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-x99-extreme6-x99-quadddr4-3000-oc-sata3-usb-3-0-gblan-raid-sli-crossfire-atx-660979/ zobacz jeszcze tą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okami Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 dosyć ciekawa ale czy lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Ma niby podwójną kartę lan i więcej portów USB 3.0, ale ta Twoja poprzednia ma dodatkowy śledź z USB 3.1 gen 2 (10 gb/s) typu A+C. Niby moze się przydać o ile to wykorzystasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okami Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) ten śledź jest w sumie mój już wiec problemu nie ma. Kupiłem tą lepszą. A z tym 3.1 usb to bedzie gralo dobrze? Sterow z poprzedniej plyty nie bedzie wolal ? Edytowane 3 Marca 2016 przez Okami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...