whatever Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Próbowałem updtejtować stery. W trakcie instalacji komp się zresetował. Stery się nie zainstalowały, za to pojawiły się artefakty.Obecnie Windows nie jest w stanie odpalić żadnych sterów dla mojego 560ti, nie znajduje kompatybilnego urządzenia. Śnieg jest nie związany z moim systemem, mogę zbootować cokolwiek innego i jest tak samo. Zima do póki nie zmienię grafy czy ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Gdybyś schrzanił flash biosu karty, to może byłaby po czymś takim na śmietnik, ale zła instalacja sterów? Próbowałeś wyczyścić system z pozostałości tych sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Użyj display driver uninstaller (google) i zainstaluj na nowo sterowniki w poprzedniej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Śnieg jest nie związany z moim systemem, mogę zbootować cokolwiek innego i jest tak samo. Zima do póki nie zmienię grafy czy ktoś ma jakiś pomysł? Próbowałeś bootować z Live CD? Jak nie to sprawdź czy też problem ma miejsce. Wtedy będzie jasne, że to wina samej karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatever Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Podczas bootowania(w trybie tekstowym) i w biosie zwykle jest czysto, krzaki zaczynają się przy jakiejkolwiek grafice. Na liveCD krzaki. Winda przywrócona z backupa są krzaki, dodatkowo nie wykrywa urządzenia zgodnego ze sterami, żadnych sterów nie idzie skutecznie zainstalować. Na innej grafie jest wszystko ok, więc to na pewno kwestia grafy. Artefakty są głównie białe i się trzęsą i przemieszczają takie jakby zakłócenia, na 1/4 ekranu od potrafią czasami na 1-2 sekundy całkowicie zniknąć jak się tło nie zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Karta padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Widocznie nowe stery musiały w jakiś sposób uszkodzić karciochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerfulpk Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) A TO NVIDIA???? Jak już nie masz gwarancji, i lotto ci ta karta to zdemontuj wentyle i do piekarnika wrzuć na 200' na 10minut tak by GPU było na górze :) Powinno podziałać jeszcze z pół roku :) Edytowane 14 Marca 2016 przez powerfulpk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatever Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Nie mam piekarnika :) Już pogodziłem się z zakupem nowej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...