ptaku666 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mam pewno nagranie i chciałbym do niego podłozyc inny głos, powycinac pare klatek itd.. Jaki program najlepiej bedzie sie do tego nadawał ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mozna zrobić coś takiego virtualdubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mozna zrobić coś takiego virtualdubem.virtual dubem to ja tylko moge powicinac wybrane sceny a zajmują one prawie tyle co całe nagranie ! A zeby głos tam podtawiac swój to nie widziałem takiej opcji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 W menu Audio z Wav Audio wybierasz plik z dzwiękiem. A wycinanie pojedyńczych klatek też nie stanowu żdnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 W menu Audio z Wav Audio wybierasz plik z dzwiękiem. A wycinanie pojedyńczych klatek też nie stanowu żdnego problemu.Masz moze jakis opis do virtualDub ?? Jeśli tak to bym prosił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Adobe premiere, np. w wersji 6. Idealny kombajn do takiej zabawy, jakkolwiek na twoim kompie będziesz odczuwał lekki dyskomfort, bo ten kombajn bardzo lubi pożerać zasoby :) W obsłudze proste to to nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Znajdzie sie wiele programow do tego celu, m.in. jak przedmowcy wymienili: VirtualDub, Adobe Premiere, a takze Ulead Media/Video Studio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Magix Music Maker i i Magix Video Maker nawet prosta obsługa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Adobe premiere, np. w wersji 6. Idealny kombajn do takiej zabawy, jakkolwiek na twoim kompie będziesz odczuwał lekki dyskomfort, bo ten kombajn bardzo lubi pożerać zasoby :) W obsłudze proste to to nie jest... przepraszam ale sie nie zgodze ... u mnie dziala toto calkiem przyzwoicie a pare filmikow popelnilem na celeronie 400. a co do latwiejszych programow to z calego serca polecam pinnacle studio 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja szczerze polacam ADOBE PREMIERE :P Sam zrobiłem juz na nim kilka teledysków tak samo jak mój qmpel. Jest bardzo intuicyjny w obsłudze ale jak chcesz bawic się w lepsze efekty to trzeba poświęcić troszkę czasu żeby go rozpracować :!: No ale trza próbować :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...