Daushe Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 No niewiem kolega ma tą msi i nie miał problemów z OC, może problemy były w starszej rewizji? A reszta sprzętu jest ok czy coś zmienić? Ps. Mój kolega ma i7 5820k i 32 GB hyperx po dosyć sporym oc i wszystko mu chodzi stabilnie i nie ma żadnego lc tylko ac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 a ten fortis to raczej za mocny nie jest jakoś mnie ten zestaw nieprzekonuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daushe Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) To co powinienem tam zmienić? Edytowane 6 Marca 2016 przez Daushe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 podałem przecież zestaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...