FreezePL Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Witam, czy mógłby mi ktoś pomoc złamać haslo do laptopa ? Laptop dziele z bratem i on założył jakieś dziwne hasło , nie to takie zwykłe tylko hasło jeszcze jedno. Będę bardzo wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 A co zapomniał go czy nie chce ci go podac. Jak to drugie to zapytaj brata, a nie zawracasz gitare. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreezePL Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Nie chce mi go podać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 No to widocznie stwierdzil że nie powinieneś tego komputera ruszać. Nie wiem ile macie lat, wiec proponuje się dogadać. Nikt tu ci nie pomoże w złamaniu hasła na urządzeniu do którego ktoś nie chce dać innej osobie dostępu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreezePL Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Dostep mam przy dobrych lotach 1 raz w tygodniu brat jest starszy od 10 lat ja mam 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 No cóż ja nie jestem w stanie i nie che pomóc w takiej sytuacji. 24 letni brat widocznie uznał że nie powinieneś mieć dostępu do komputera. Proponuje zakończyć dyskusje na forum i zaczać z bratem. Z mojej strony to wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Jak wyżej . Nikt ci w takiej sytuacji nie pomoże w złamaniu hasła , co innego jak byś miał normalny dostęp a byś tylko hasła zapomniał czy coś podobnego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreezePL Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Dostep mam ale rzadko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Coż w łamaniu haseł nie pomagamy. W przypadku laptopów jest to bardzo utrudnione. Mam radę dla ciebie : Zbliża się wiosna/lato i są prace np. Zbieranie truskawek. I w ten sposób zbierzesz odpowiednią sumę by uniezależnić się od brata kupując sobie za zarobione własnymi rekami pieniądze swojego laptopa. To jest najlepszy wybór. I dobry start w życie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Wszyscy tu gadu gadu o bracie, a gdzie opiekunowie? Skoro starszy brat blokuje młodszemu dostęp do kompa a oni nie reagują, to może tak właśnie ma być z jakiegoś powodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreezePL Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Za palenie e-fajek xDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...