kamilo23 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Mam drukarkę w zasadzie kombajn. :D samsung CLX-3170FN. Padł bęben nowy to koszt ok 400zł + 2 tonery kolorowe też trzeba kupić. Pytanie czy po wymianie bębna będzie działać czy może sie okazać że coś jest też nie halo. Przeglądałem pobieżnie informacje i ryzyko jest, dlatego wolę dopytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 A probowales beben rozebrac i wyczyscic dokladnie? Czytale, ze tak mozna nawet 3-4 razy reanimowac nim bedzie kompletnie do kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Nie znalazłem tego że można to rozebrać i przeczyścić. Masz może info jak się za to zabrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2016 Napisz mi na pw to jutro poszukam. Wydaje mi sie, ze na yt byly poradniki. Tyle ze drukarka Ci daje komunikat o zuzyciu czy jak to wyglada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Już dałem sobie radę. Faktycznie przeczyściłem bęben, zresetowałem kodem i drukarka działa. Czasem zrobi przy wydruku linię czarną no ale bęben widać swoje przerobił. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...