shakal84 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Cześć Ostatnio chciałem sobie zagrać z kumplami w starego dobrego Starcrafta. Lecz po wejściu do BattleNetu pojawia się problem w postaci nie widocznej czcionki na "przyciskach" Co ciekawe po odinstalowaniu sterowników GPU menu jest poprawne. Mam zainstalowane najnowsze stery. Jest jakiś sposób aby na czas gry wyłączyć sterowniki GPU ? Lub aby gra działała poprawnie bez deinstalacji sterów ? Edytowane 7 Marca 2016 przez shakal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Podobno ten problem występuje w Windows 8 i wzwyż. Najlepszym rozwiązaniem (tak przynajmniej robią koreańce) jest uruchomienie maszyny wirtualnej z windows xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Mam Windowsa 7 i wcześniej (jakiś rok temu) ten problem nie występował. A teraz nie wiem co jest nie tak, nowe sterowniki GPU ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Uruchomiłem Starcrafta z maszyny wirtualnej na XP i czcionka w battlenet teraz jest OK ale ... znowu gra uruchamia się w małym okienku, nie rozciąga się na cały ekran, co praktycznie uniemożliwia normalną grę :-/ Ktoś wie jak uzyskać pełny obraz gry na VMware workstation 12? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...