Zardrian Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Witam posiadam Karte graficzną 290 R9 XFX dodatkowo Chłodzenie Kryographics Hawaii Radeon R9 290x oraz backplate.Jednak do działania potrzeba mi jeszcze:-Pompy-Radiatora-Mocowań-Rury-Oraz płyn chłodzącyDodam że nigdy nie miałem chłodzenia wodnego i jest to pierwszy raz. Z tego co czytałem nie ma sensu kupować sprzętu o niskiej jakości oraz jeżeli już to lepiej przyszylościowo na processor chociażby. Jako że processor mam z chłodzeniem Dark pro rock 3 narazie nie będę kupował WC na niego. Jednak jest on problematyczny jest to najbardziej wydajne chłodzenie "powietrzem" a zarazem najwiekszym objetosciowo. Tak więc może być problem z montażem. Na sam początek prosiłbym może o jakieś linki do dobrych według was atrykułów. Do przestudiowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Proponuję poszukać, było sporo na ten temat. Tutaj dopytaj się ewentualnie o szczegóły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...