jarzi Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Cześć, Ostatnio podczas grania zacząłem dostawać BSODy z komunikatem error memory managament. Po przeskanowaniu dostałem coś takiego (http://postimg.org/image/umgnp8xd1/). Po przełożeniu, przedmuchaniu dostawałem to samo. Chciałbym zapytać czy to na 100% uszkodzona pamięć, pytam tylko dlatego, że adres uszkodzenia wskazuje na sam koniec pamięci. Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2016 przez jarzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Masz jedną kość ramu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzi Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Mam dwie kości po 4GB Crucial Ballistix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 To przetestuj każdą kość z osobna i będziesz znał odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzi Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Po przeskanowaniu oddzielnie każdej kości nie pokazuje błędów. Sprawdziłem w każdym slocie. Przy podłączonej klawiaturze i monitorze test przeszedł bezbłędnie na obydwu kościach. Co może być powodem tak dziwnego zachowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Słaba lub przeciążona linia 5Vsb zasilacza. Sprawdź na innym zasilaczu lub zmierz napięcie na tej linii. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzi Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Ok, dzięki za rady, odezwę się jak wszystko pomierzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...