paw565 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Witam! Co jest lepsze do renderowania filmów w programi SVP 13? Intek Quick Sync (I5 4670K) czy Nvidia cuda? (Gtx 660) Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 QS w ogóle umożliwa rendering ? Z tego co piszą na sieci to technologia wspierające kodowanie/dekodowanie materiału video a nie jego rendering . Przy samym K/D QS będzie szybszy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Tak umożliwia. Dodam, że przy QS render 25 minutowego filmu zajął 3 godziny. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 A ile trwa render tego filmu przy wykorzystaniu GTX-a ? Jak zauważalnie krócej to będziesz miał odpowiedź . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Render leciał przez IQS czy normalnie na CPU? Jeśli chcesz się tym zajmować pro, wybór jest jeden - gtx560 lub wyższy gtx5x0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Zrobiłem prównanie na krótszym filmie (1:23) IQS: 7:23 NC: 9:00 Więc raczej iqs. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...