Daahaka Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Witam. czy ktoś mógłby mi pomóc złożyć komputer do pracy biurowej oraz w dużej mierze korzystania z internetu, tak żeby nic nie przycinało i dobrze sie wczytywało. Zastanawiam się również czy warto inwestować w dysk SSD do takiego komputera ponieważ zauważyłem że ceny są już przystępne a sam mama w domu taki i jestem bardzo zadowolony. Gdyby ktoś mógł coś mi doradzić. Budżet to 1000 - 1200 zł +/- z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Potrzebujesz systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Zastanawiam się również czy warto inwestować w dysk SSD do takiego komputera Warto. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daahaka Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 system operacyjny tez ale nie koniecznie musi byc wliczony w budżet chyba że sie wyrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) http://forum.purepc.pl/topic/371321-biurowy-do-900/ Edytowane 9 Marca 2016 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakupc Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 A może poszukaj jakiś używek i dokup ssd czy to nie wchodzi w grę? Ja tak ostatnio podpicowałem starego hp taty - dorzuciłem ssd i pięknie śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daahaka Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Sorki że dopiero sie odzywam ale niestey musialem wyjechac.Nie mam żadnego starszego komputera żeby coś w niego wpakować. W gruncie rzeczy założyłem ten post żeby ktoś mi złożył taki komputer przez opcje w sklepie morele.pl bo nie wiem za bardzo jaką płytę główną wybrać i resztę żeby to optymalnie chodziło przez kilka lat. Także jeśli ktośmiałby chwilkę to bede bardzo wdzieczny . Pozdrawim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...