masin Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Na stronie UKE pojawiła się wyszukiwarka która w założeniu ma na pomóc w sprawdzeniu jakie łącze internetowe jest dostępne w danej lokalizacji. http://uke.gov.pl/wyszukiwarka/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Jest do tego FAQ ? Mam w pobliżu wieżę (600m w linii prostej), która mogłaby coś zmienić,ale nie wiem na co zwrócić uwagę. Warto się zorientować ponieważ obecnie internet pokonuje 4km zanim trafi do PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Jest do tego FAQ ? Mam w pobliżu wieżę (600m w linii prostej), która mogłaby coś zmienić,ale nie wiem na co zwrócić uwagę. Warto się zorientować ponieważ obecnie internet pokonuje 4km zanim trafi do PC. problem w tym że FAQ nie ma , mam nadzieję że będą to rozwijać , zaznacz wszystko w wyszukiwaniu bez BTS jeżeli nie interesuje Cię internet po GSM. Edytowane 9 Marca 2016 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Jeszcze tylko jakbyś mógł powiedzieć która rubryka odpowiada za możliwość podłączenia internetu. W odległości 1km jest nawet linia światłowodu ale tak wielkim optymistą nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Jeszcze tylko jakbyś mógł powiedzieć która rubryka odpowiada za możliwość podłączenia internetu. W odległości 1km jest nawet linia światłowodu ale tak wielkim optymistą nie jestem. Usługi , potem kliknij na ikone Info (prawy górny róg) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Dziękuję za pomoc. Niestety nic się nie zmieni, niby maksymalna prędkość do 10mb/s , ale w praktyce jest 1,3. Trochę dziwne zwłaszcza, że węzeł jest tak blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Ciężko się po tym poruszać ale dane raczej wiarygodne , podejrzewam że dostawcy internetu zostali zobligowani do udzielenia informacji UKE , łącze na ktorym "siedzę" 100/100 działa w/g specyfikacji na stronie. Edytowane 9 Marca 2016 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 U mnie nieprawda. Pisze do 10. A mam 80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 U mnie podobnie - w spisie jest do 10 mb a mam ~50 mb . O ile dobrze zidentyfikowałem dostawce , z nazwy wymieniony jest tylko Orżnij , pozostałe nazwy są ukryte . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RidiculousRPG Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Świetna stronka, nie miałem pojęcia o istnieniu jeszcze jednego dostawcy internetu w moim bloku. Tym ciekawiej, że mają zastanawiająco dobrą ofertę... Dzięki wielkie za linka, bardzo mi się przydało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...