Klaus Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 I jak wybierasz to notebook upgrade bay to nie ma efektu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Podejrzewam, że tak kieszeń jest błędnie wykrywana, jedyne co zostaje to w miarę możliwości przetestować na kieszeni hdd sata a nie na msata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 I jak wybierasz to notebook upgrade bay to nie ma efektu? to pojawia się i jak dam po tym enter to system poszedł w las i dane, już tak zrobiłem tylko wybrałem chyba notebook hard drive w tym secure erase. Już nie widzę w tym biosie innych możliwości do uruchomienia dysku w kieszeni. Instalować starszą wersję biosu, też mi się nie widzi, bo nie wiadomo jakby wtedy lapek działał. Chyba,że macie jakieś pomysły. Chyba trzeba spróbować z kieszenią na dysk sata, bo ta na msata jest nie widoczna. A dysk msata dać w główne złącze sata na adapterze, może wtedy go wykryje, po prostu zrobić zamianę dysków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...