gujos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mam w robocie takie, urządzonko z baniakiem u góry i dwoma kranikami u dołu, jeden z nich wypuszcza wodę tak chłodną że ciężko ją pić. Użądzenie z tyłu wygląda jak lodówka, prawdopodobnie działa na podobnej zasadzie, z tą różnicą że oddaje wodę. Mam pytanie czy ktoś z was myślał o zaadoptowaniu, użądzonka zamiast chłodnicy, pomysł może być niezły, firmy rozprowadzające napewno mają jakieś egzemplarze obite itp. które nie nadają się do biur. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 szukaj takiego urządzonka, pewnie gdzieś się znajdzie. pomysłniezły, kiedyś myślałem o zaadoptowaniu chłodzenia wody z takiego urządzenia do napojów - parę lat temu ludzie mieli stolik i szklany pojemniek z napojem ciągle schładzanym w takim czymś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 heh... genialne... też mam takie cóś! ;-) Ale nie wiadomo jak to by działało w przypadku ogrzewania wody :? musze zobaczyć jaka jest moc chłodząca tego ustrojstwa. Ale w połączeniu z nagrzewnicą to podejżewam że działałoby super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binio Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Napewno wystarczy zeby schlodzic kompa o ok 20 25 st c te sprezarka ma moc ok 60 -70 wat (moc chłodnicza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Pozostaje problem skraplającej się wody na wężach/bloku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gujos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Weże można okleić folią NRC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja myslalem o jakims malym agregacie od takich tyci lodowek. W polaczeniu z chlodnica byloby kosmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...