ProFz Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Mam taki oto problem. Od jakiegoś tygodnia internet gubi mi pakiety lub znacząco podskakuje ping co pokazuje screen. Korzystam z routera TP-LINK TL-WR841N, ale to nie on jest problemem, sprawdzałem 2 inne routery i connectify z laptopa i ciągle jest problem zgubionych pakietów i skoków pingu nie ważne czy do routera podłączę się przez Wi-Fi czy kabel. Natomiast jeśli podłącze komputer kablem bezpośrednio do gniazdka w ścianie tego problemu nie ma. Ma ktoś pomysł czym może być to spowodowane? PS: Dodam że jest tak na każdym urządzeniu które podłącze do sieci przez Wi-Fi lub kablem do routera Edytowane 11 Marca 2016 przez ProFz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Wifi na routerze masz zabezpieczone czy masz hotspot dla całego osiedla? Nie włamał ci się nikt na router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProFz Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Nie włamał się, sprawdzałem, tak jak pisałem problem jest nie zależnie od tego jaki router(inne hasło itp.) podłączę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...