techZ Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Witam, zadałbym pytanie do artykułu o najnowszych sterownikach, ale mój post pewnie by przepadł wśród batalii czerwonych i zielonych kultystów. Zainstalowałem wczoraj Crimson 16.3 i nie mogę wejść do zaawansowanego panelu (tego na wzór CCC) na poprzedniej wersji wszystko było- załączam screen. Poprzednią wersję usunąłem programem Display Driver Uninstaller, i wykonałem czystą instalację 16.3. Czy ktoś się z tym spotkał, co jest nie tak? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerfulpk Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Framework 4 posiadasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techZ Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Framework 4 posiadasz? Tak, 4.5.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...