SACZI Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Mam trochę nietypowy problem - sterownik ekranu w windows 7. Po czystej instalacji systemu na laptopie Asus R510JK (oryginalnie z W8.8), potrzebuję przetestować Windowsa 7, bo ani na 8.1, ani na 10'ce pewne programy albo się nie instalują, albo pracują niepoprawnie. Zainstalowałem 7'kę ze wszystkimi sterownikami (dostępne na stronie asusa) i odświeżanie mam takie, że przy przeciąganiu okienek mam pokaz slajdów. Jakimś cudem nie został zainstalowany sterownik ekranu - jak sobie z tym poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Można by spróbować zainstalować sterownik ekranu chyba (wersja 4332 lub 4352). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 A skąd ten sterownik mogę pobrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 https://downloadcenter.intel.com/download/25620/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-7-8-1-10-15-40-6th-Gen- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Klaus, byłeś najbliżej! Ja tylko wywaliłem obydwie grafiki z menadżera urządzeń i ponownie je zainstalowałem łącznie z Intel Graphics Driver. Problem rozwiązany, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...