qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak w temacie :) Ja nienawidze za : " Pliki które są ale ich nie ma " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Za caloksztalt czyli za robienie bardzo nieudanych podrubek OSow z prawdziego zdarzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 1. cena gier 2. cena windowsa 3. bledy 4. wieszanie sie 5. nie lubie firm ktore maja monopol :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ograniczenie samodzielnosci userow? A pozniej trzeba sie meczyc na forach zwiazanych z Linuksem z ludzmi ktorzy chieli nie wiem czemu bez powodu sie przesiadac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Za " niebieskie ekrany śmierci " :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mam pytanie amkiedykolwiek ktos domyslil sie po wyskoczeniu BSoD w czym byl problem ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 www.fuckmicrosoft.com Tu sie kryje cała prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 za: 1. niebieskie ekraniki w win95/8 2. za to że "usunoł" z rynku BeOs ( cudowny system gdzie można odpalic 30 mp3 pieć flimów i swobodnie sie po tym poruszać [nie tnie ]) 3. za cene jaką oferuje za kolejny microshit ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 BeOS usuniety z runku ? A byl on kiedys na tym rynku ? :lol: :lol: Takie same i wieksze mozliwosci ma Linuks i jest duzo bardziej popularny jesli chodzi o ilosc oprogramowania. PS . Jedyny system jaki MS wyrzucil z runku to OS/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 za to, ze wszystko od nich sie pier*oli i jest kure*sko drogie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 oni są w ogóle do hu..steczkowej zabawy stworzeni kur..wa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 1. za cene 2. za blue ekran 3.za Bila Gates'a 4 za niewinność 5. za monopol 6. za pazerność 7. za to że trzeba często formatować dysk 8. za to że niema rozsądnej alternatywy dla normalnego urzytkownika komputerów 9 za miłość do Ojczyzny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Za to, że dodają od windowsów debilne pasjanse i inne głupie gry :evil: :evil: :evil: ps. o co wam chodzi? to co piszecie nie ma miejsca, ok poza wysoką ceną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mozesz odinstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mozesz odinstalowac.Ha wiem, ale nie o to chodzi bo ja w to nie gram tylko ktoś inny i to mnie denerwuje :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Hmm dziwny z ciebie czlowiek? To ze ktos ma inny kolor skory tez cie denerwuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Za to wszystko co wyżej i za zabawy z licencją. Niedługo się okaże, że będą mogli bez zapowiedzi usuwać pliki z komputera z zainstalowanym winem.....:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 usuwać pliki z komputera z zainstalowanym winem.....:/Jesli nie masz skonczonych 18 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Za to, że muszę biegać po lolach, zeby im windę instalować :P - bo to taki user-friendly system. UPDATE: DOS - jedyny normalny system by MS - za to Gilla Batesa można lubieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 za to ze ich pierwszym komercyjnym produktem byl BASIC a nie DOS; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Eee tam. Wszyscy sie czepiacie. Ja lubie Microsoft, bo gdyby nie ta firma, to wszyscy wieszaliby psy na Unixach, Linuxach, BeOsach, SunOSach, i innych takich... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 gdyby nie microsoft to gry i programy powstawały by nie na wina tylko na inne systemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Hmm dziwny z ciebie czlowiek? To ze ktos ma inny kolor skory tez cie denerwuje?Nie to mnie nie denerwuje, btw. co ma piernik do wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 aRoo"]Eee tam. Wszyscy sie czepiacie. Ja lubie Microsoft, bo gdyby nie ta firma, to wszyscy wieszaliby psy na Unixach, Linuxach, BeOsach, SunOSach, i innych takich... :lol: Nie wiem czy czytać nie umiesz. To jest topic pt. : Za co nie lubimy microsofu" a nie za co lubimy. A Unixy, Linuxy, BeOsy, SunOSache sie nie wieszają tak jak microsyf <span style="color:red;">[ciach!]</span>a . Wedłu mnie Wujaszek Bill powinien wisieć za coś takiego jak windows :twisted: A najbardziej mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają te jego reklamy podczas instalacji windy ( dobrze ze ktoś pomyślał i mozna je wyłączyć podając parametry i to pewnie jest bez wiedzy nila ) :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A najbardziej mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają te jego reklamy podczas instalacji windy ( dobrze ze ktoś pomyślał i mozna je wyłączyć podając parametry i to pewnie jest bez wiedzy nila ) :twisted: :twisted: :twisted: nie wiem co ci przeszkadzają te reklamy, ja tam się po prostu na nie nie patrzę i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A najbardziej mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają te jego reklamy podczas instalacji windy ( dobrze ze ktoś pomyślał i mozna je wyłączyć podając parametry i to pewnie jest bez wiedzy nila ) :twisted: :twisted: :twisted: nie wiem co ci przeszkadzają te reklamy, ja tam się po prostu na nie nie patrzę i tyle :) Stary pomyśl sobie . Musiales kupić orginal win me, dobrze wiesz ze to z microsoftu i jestes w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony na cene a tu jeszcze ci <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać te <span style="color:red;">[ciach!]</span>e reklamy podczas instalki wyskakują to jest w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iające, niedojze ze jestes w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony na cene to reklamy cie jeszcze barfdziej dolują a przeciez wiesz ze to produkt microsoftu i nie musza ci jeszcze tego uswiadamiać :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A kto ci kaze to wogule instalowc ;) A tak na marginesie DOS nie jest produktem M$ ;) M$ kupil juz gotowy system i go rozbudowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A najbardziej mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iają te jego reklamy podczas instalacji windy ( dobrze ze ktoś pomyślał i mozna je wyłączyć podając parametry i to pewnie jest bez wiedzy nila ) :twisted: :twisted: :twisted: nie wiem co ci przeszkadzają te reklamy, ja tam się po prostu na nie nie patrzę i tyle :) Stary pomyśl sobie . Musiales kupić orginal win me, dobrze wiesz ze to z microsoftu i jestes w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony na cene a tu jeszcze ci <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać te <font color="#FF0000">[ciach!]</font> reklamy podczas instalki wyskakują to jest w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iające, niedojze ze jestes w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony na cene to reklamy cie jeszcze barfdziej dolują a przeciez wiesz ze to produkt microsoftu i nie musza ci jeszcze tego uswiadamiać :twisted: :twisted: a kto ci każe kupować i wydawać kilkaset zł na wina, przecież można inaczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Topic uwazam za beznadziejny :evil: Wywola on tylko klotnie ,spory i bluzgi .... :evil: To kilka slow ode mnie : Wlasciwie zaden program , system operacyjny , gra NIE SA IDEALNE !! - to zapamietajcie Skoro tak wieszacie psy na Microsofcie, tak ich bluzgacie, slecie obelgi na Gates'a (nie wiem za co - za to ze stworzyl SWOJA firme ?? 8O ) , to na co jeszcze czekacie - przerzucajcie sie na LINUXY !! - myslicie ze one nie maja bledow , nie zawieszaja sie , ze sa cacy ??? NIE !! kazdy system ma swoje slabe punkty ! Tak jedziecie te wszystkie windowsy (przemilcze jedynie win ME), a ich uzywacie - nie musicie !! sciagnijcie sobie jakas dystrybucje linuxa i zainstalujcie i bedziecie mieli ta satysfakcje ze nie macie systemu z Microsoftu , a wrocicie do niego jeszcze szybciej niz przeszliscie na linnuxa , bo jest bardzo malo dobrego oprogramowania pod ten system , nie pogracie sobie praktycznie w zadna gre na Linuxie - a pod windowsem wszystko smiga Pozatym marudzicie na ceny Windowsow. 8O 8O 8O ojeju NAGLE PORZADNE CHLOPCZYKI SIE Z WAS ZROBILY I WYWALAJA PO 500zl NA WINDOWSA ABY W DOMU ZAINSTALOWAC 8O 8O 8O nie rozsmieszajcie mnie a szczegolnie pan qlaos... Popatrzcie na to tak : system macie pewnie pirata - nic nie zaplaciliscie za niego, uzywacie go.... i zaczynacie narzekac na cos co macie : ZA DARMO (praktycznie ;) ) Zrozumiem ludzi ktorzy nabyli ten system droga legalna, ze tyle sie naoszczedzali i kupili lipny system - oni maja prawo narzekac (szczegolnie pracownicy w jakis firmach) moze troche namieszalem , moze troche nie na temat , ale denerwuja mnie takie topici.....szczegolnie ,ze i tak nikomu nic nie da takie biadolenie !! chcecie miec full stable system - dbajcie o niego, a ujarzmicie go...[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Hmm co do windowsow to ja tam do niego nic nie mam. Przynajmniej do wersji opartych na NT. Bo te mi sie nie sypia i dzialaja spoko. Jedyne co moze wkruwiac ot szpiegi itp :]. Owszem 98 byl zejbany ale coz...bylo minelo . A co do linuksa. To system jest swietny, jest darmowy....ale jako serwer. Albo drugi system potrzebny jakiemus zapalencowi do nauki czy czegokowliek. Spojrzcie na linuksa jaka swietna alternatywe dla poczatkujacych firm. Serwery na linuksie? Programy biurowe na linuksie? To wszystko jest...a jezeli nie dzialaja niektore gry no to trudno. A to ze sie pierodli i zawiesza to nie jest wina samego linuxa tylko X`ów. BO ejszcze nie widzialem zeby sie lin s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil w konsoli :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...